Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tanium nu beschikbaar in de Microsoft Azure Marketplace

 

Tanium, de enige aanbieder van converged endpoint management (XEM), maakt bekend dat Tanium vanaf vandaag beschikbaar is in de Microsoft Azure Marketplace, een online winkel die applicaties en services levert voor gebruik op Azure. Klanten kunnen Tanium rechtstreeks van de Marketplace kopen en inzetten. Dit vereenvoudigt de aanschaf aanzienlijk en zorgt ervoor dat klanten de mogelijkheid hebben om de aankoop direct toe te passen op hun Microsoft Azure Consumption Commitments (MACC).

De Microsoft Azure Marketplace helpt bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve, cloudgebaseerde oplossingen om in contact te komen met partners zoals Tanium die kant-en-klare oplossingen hebben ontwikkeld voor Azure. Tanium-klanten over de hele wereld kunnen nu profiteren van het vertrouwde Azure-cloudplatform, inclusief gestroomlijnde implementatie en inrichting, om hun beveiligingsstrategieën te versnellen.

"Tanium maakt Microsoft-omgevingen gezonder en veiliger door risico's voor klanten te verminderen en hun investeringen in Azure te beschermen", zegt Rob Jenks, SVP Corporate Strategy bij Tanium. “De industrie is bezaaid met point-oplossingen, maar Microsoft en Tanium maken samen een convergentie van endpoint-beheer mogelijk. Door het Tanium-aanbod uit te breiden en beschikbaar te maken in de Microsoft Azure Marketplace, bouwen we voort op onze toewijding aan excellente levering via de cloud en breiden we de aankoopopties voor klanten uit.”

Tanium helpt klanten hun investering in Microsoft-technologieën te maximaliseren door IT, Operations, Security en Risk te integreren in één enkel platform dat elk team, endpoint en elke workflow beschermt tegen inbraken. Alleen Tanium biedt uitgebreid inzicht op en in alle apparaten, een uniforme set besturingselementen en een gemeenschappelijke taxonomie voor één enkel gedeeld doel: kritieke informatie en infrastructuur op schaal beschermen.

"We zijn verheugd Tanium te verwelkomen op de Microsoft Azure Marketplace, waarmee onze partners toegang krijgen tot cloud-klanten over de hele wereld”, zegt Jake Zborowski, General Manager, Microsoft Azure Platform bij Microsoft Corp. "Azure Marketplace biedt kwaliteit en klasse aan wereldwijde vertrouwde partners met oplossingen die zijn getest om naadloos samen te werken met Azure.”

De IT-industrie van vandaag is gefragmenteerd door leveranciers die actief zijn in beperkte expertisedomeinen, elk met een labyrint van integratie-opties die het voor gebruikers moeilijk maken om op de hoogte te blijven van snelgroeiende oplossingen, deze onderling te beheren en gegevens te verzamelen en te analyseren om beslissingen te nemen. Tanium en Microsoft beheren de risico's over een reeks vectoren van cloud tot edge, waaronder detectie en inventarisatie, klantbeheer, operationele naleving, bescherming van gevoelige gegevens en actieve screening op cyberdreigingen.

Klik hier om Tanium te verkennen op de Microsoft Azure Marketplace.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7342042). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.