Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bryte Blue roept Blue Monday uit tot Bryte Blue Monday

 

17 januari 2022 - Bryte Blue, de eerste IT-serviceorganisatie in Nederland met een volledige focus in Cloud Native op Microsoft Azure, roept Blue Monday uit tot de feestdag Bryte Blue Monday, de vrolijkste dag van het jaar. Op deze dag bedankt de organisatie haar community en relaties en zetten ze hen speciaal in het zonnetje. Relaties van Bryte Blue ontvingen dan ook afgelopen week een mysterieus pakketje die ze pas vandaag, op 17 januari, mogen open maken.

Speciale feestdag “Blue Monday staat bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Wij vinden het juist mooi om van die dag iets heel positiefs te maken. Bovenal omdat wij als Azure fans natuurlijk ook de kleur blauw een warm hart toedragen. Wij hangen dan ook letterlijk de slingers op en willen onze relaties en medewerkers op deze dag extra bedanken voor de samenwerking en dat ze deel uitmaken van onze prachtige community,” zegt Suzanne van Os, marketing manager van Bryte Blue. “Wij nodigen dan ook iedereen uit om deze dag samen met ons mee te vieren. Dit kan met de hashtag #brytebluemonday. Zo creëren we samen een positieve noot en tegengeluid op haar tegenhanger: Blue Monday.”

Bryte Blue heeft vanaf 2022 Bryte Blue Monday officieel uitgeroepen tot een feestdag en keert dan ook ieder jaar terug. Volgend jaar valt Bryte Blue Monday op 16 januari.

Over Bryte Blue

Bryte Blue is een relatief nieuwe speler op de markt met een volledige focus in Cloud Native op Microsoft Azure. De organisatie helpt start-ups, scale-ups en Enterprises, in zowel de publieke als private sector, met het ontwikkelen van een schaalbare, flexibele en veilige cloud native platform volledig gebouwd in Microsoft Azure.

www.bryte.blue/monday

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7303814). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.