Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kincentric certificeert Progress als Nederlandse Best Employer

 

Erkenning op basis van een grondige analyse van de resultaten van personeelsenquête gericht op leiderschap, werkcultuur en betrokkenheid van de werknemers

Rotterdam, XX augustus 2021 – Progress(NASDAQ: PRGS), de toonaangevende leverancier van producten waarmee cruciale zakelijke applicaties kunnen worden ontwikkeld, gebruikt en beheerd, heeft vandaag bekendgemaakt dat het door Kincentric als “Best Employer” is gecertificeerd. Het Best Employers-programma van Kincentric is het belangrijkste programma van zijn soort en berust op 20 jaar data over werknemerservaringen.

 

Om te kunnen concurreren in de wereldwijde arbeidsmarkt van vandaag moeten organisaties een wendbare cultuur opbouwen, inspirerende werknemerservaringen creëren, feedback en dialoog koesteren, zich actief richten op innovatie en zorgen dat ze toekomstbestendig blijven. Het Best Employers-programma van Kincentric wijst wereldwijd de beste werkgevers aan op basis van feedback van werknemers, verzameld via een onafhankelijk intern onderzoek dat is gericht op werknemersbetrokkenheid, wendbaarheid, betrokken leiderschap en talentgerichtheid. In de afgelopen vijf jaar heeft Kincentric in totaal 4.000 organisaties gecertificeerd.

 

Progress werd gecertificeerd als Best Employer op basis van zijn bovengemiddelde scores op het gebied van werknemersbetrokkenheid. Volgens de resultaten van het onderzoek van Kincentric is de betrokkenheid van de werknemers bij Progress 87%. Dat is 25% hoger dan het gemiddelde voor de IT-sector in Nederland. Bijna alle medewerkers (96%) zeggen dat de werkomgeving verschillende achtergronden en denkwijzen accepteert, en 92% zou Progress als werkgever aan een vriend aanbevelen.

 

“Wij feliciteren Progress met de certificering als Nederlandse Best Employer,” zegt Rumyana Boseva, CEO van ARS Bulgaria, exclusief partner van Kincentric. “Onze methodologie licht organisaties uit die uitstekende prestaties leveren door een motiverende werkomgeving, een flexibele cultuur en duurzame bedrijfsresultaten te creëren. Progress onderscheidt zich van de rest door de sterke betrokkenheid van werknemers en senior leidinggevenden, de organisatorische flexibiliteit en de bereidheid binnen het bedrijf om nieuwe uitdagingen aan te gaan. En door een sterke focus op talentontwikkeling.”

 

Progress streeft ernaar een inclusieve gemeenschap te zijn, waarin verschillende achtergronden en ervaringen vol tot hun recht komen. Wij zijn een bedrijf waar onze mensen niet alleen worden gewaardeerd om wat ze weten en doen, maar ook om wie ze zijn. Bij Progress kunnen werknemers zich op meerdere manieren professioneel en persoonlijk ontwikkelen. Bijvoorbeeld door de Employee Resource Groups (ERG's), die medewerkers een veilige plek bieden om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Ook zijn er programma's rond mentorschap, loopbaanontwikkeling, cultuur en inclusiviteit, management en leiderschap en recruitment.

 

“We zijn vereerd met deze certificering als Nederlandse Best Employer – een fantastische erkenning, en al helemaal tijdens deze pandemie, waarin het voor bedrijven niet altijd makkelijk was om hun werknemers betrokken te houden,” aldus Stephan Leferink, General Manager bij Progress voor de regio Central EMEA. “Onze werknemers vormen de kern van ons bedrijf en ons succes, en we zullen blijven investeren in hun groei en ontwikkeling. En in het creëren van een werkomgeving waar ze elke dag trots op kunnen zijn.”

 

Progress is ook in Bulgarije gecertificeerd als Best Employer door Kincentric. Daarnaast riep Forbes Progress uit tot beste werkgever van 2021 op de Forbes Business Awards in Bulgarije, en tot een van de beste middelgrote werkgevers in Amerika. In de jaarlijkse lijst van beste werkgevers van Boston Business Journal eindigde Progress dit jaar op plaats drie.

 

Meer weten over werken bij Progress? Kijk op https://www.progress.com/company/careers.

 

 

Aanvullende bronnen

·         Volg Progress op TwitterFacebook en LinkedIn

·         Lees het Progress-blog

 

 

Over Progress

Progress (NASDAQ: PRGS) levert het meest toonaangevende platform voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategische bedrijfstoepassingen. We zorgen ervoor dat onze klanten en partners moderne, indrukwekkende digitale ervaringen kunnen leveren voor een fractie van de moeite, tijd en kosten die dit normaal gesproken met zich meebrengt. Progress levert krachtige hulpmiddelen waarmee eenvoudig adaptieve gebruikerservaringen kunnen worden gecreëerd voor elk type apparaat of touchpoint. Daarnaast levert Progress toonaangevende technologie voor dataconnectiviteit, webcontentbeheer, bedrijfsregels, beveiligde bestandsoverdracht en netwerkbewaking. Meer dan 1700 onafhankelijke softwareleveranciers, 100.000 zakelijke klanten en twee miljoen ontwikkelaars vertrouwen op Progress voor krachtige applicaties. Lees meer over Progress op www.progress.com of neem contact op via +1-800-477-6473.

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7223910). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.