Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AvePoint lanceert nieuw -en voor het eerst wereldwijd- partnerprogramma

 

AvePoint, de grootste ISV voor gegevensbeheer voor Microsoft 365, kondigt vandaag haar eerste wereldwijde partnerprogramma aan voor alle nieuwe en bestaande partners. Daarmee breidt ze eerdere regionale programma's uit om partners te helpen uitdagingen van hun klanten op het gebied van transformatie, hybride werken en security vraagstukken in de Microsoft Cloud op te lossen.

Het nieuwe partner programma is ontwikkeld om aan de unieke behoeften te voldoen van verschillende soorten partners, waaronder Managed Service Partners (MSP's), Value Added Resellers (VAR's), cloud consultants en DevOps-partners. Het programma voorziet ze van de technologie en middelen waarmee ze significante omzetmogelijkheden kunnen creëren in de samenwerkings beveiligingsmarkt.

"Het Microsoft-ecosysteem biedt een economische kans voor partners die er doelgerichte services omheen kunnen bouwen met AvePoint-technologieën", aldus Jason Beal, SVP van Global Channel en Partner Ecosystems, AvePoint. "Het aantal actieve Microsoft Teams-gebruikers is sinds het begin van de pandemie met meer dan 100 miljoen toegenomen, waarbij veel van die organisaties genoodzaakt waren om hun digitale transformaties versneld te doorlopen zonder hun beveiligings-, compliance - of data retentieplannen op orde te hebben. Dat is een aangewezen kans voor partners om te helpen bij het consolideren, beschermen en beheren van gegevens tegen blootstelling en verlies."

Het partner programma debuteert slechts enkele dagen nadat AvePoint begon te handelen op de NASDAQ (AVPT), wat de inzet van het bedrijf aantoont om haar bedrijfsmodel te evolueren met de versnelde uitbreiding van het partner kanaal.

"Dankzij onze introductie op de beurs hebben we nu meer dan 250 miljoen contant geld beschikbaar dat gedeeltelijk zal worden gebruikt om ambitieus te investeren in het succes van onze partners en onze gezamenlijke groei, “zei Dr. Tianyi "TJ" Jiang, CEO en medeoprichter, AvePoint, "Het partner kanaal is een van de belangrijkste groei richtingen voor AvePoint, dus we hebben dit een prioriteit gemaakt voor alle afdelingen om zo onze bedrijfsdoelstellingen te realiseren."

Via dit innovatieve partnerprogramma stelt AvePoint - als enige ISV die een alles-in-één benadering biedt om een beveiligingsplatform voor samenwerking te bieden - partners in staat om maximaal te profiteren van haar technologie en in te springen op de ontwikkelingen in digitale samenwerking. Belangrijke voordelen zijn:

·         Royale compensatie en incentives: Om incrementele inkomsten te genereren en de algehele winstgevendheid voor haar partners te verhogen, zal AvePoint productkortingen, driemaandelijkse verkoopkortingen, co-financiering van succesplannen en incentives voor dealregistratie bieden. Deze stimulansen dragen bij aan het maximaliseren van de economische waarde voor partners.

·         Training en enablement: Om de acceptatie van AvePoint-technologie en de tijd die nodig is om de eerste opbrengsten te zien te versnellen, heeft AvePoint wereldwijd technische experts aangenomen die beschikbaar zijn voor gepersonaliseerde training en het opstarten van partners.

·         Altijd beschikbare ondersteuning: AvePoint biedt 24/7, 365 dagen per jaar live ondersteuning en toegang tot haar partner portal. Hiermee krijgen partners kwaliteitsondersteuning en toegang tot bronnen wanneer ze het nodig hebben, in realtime.

·         Toegang tot Microsoft 365 Expertise: Partners worden begeleid door een van de grootste Microsoft 365 gebaseerde R&D-team van een Microsoft ISV-partner en een groot aantal Microsoft MVPs. Met een vinger aan de pols van technologische trends en de snelst groeiende reeks digitale samenwerkingstools, hebben partners toegang tot de meest innovatieve producten en oplossingen om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn.

·         IP Co-Creatie: AvePoint maakt gebruik van zijn Microsoft-expertise en biedt MSP's de mogelijkheid om gezamenlijk unieke producten en services voor hun klanten te bouwen. Dit stelt partners in staat om aan de unieke behoeften van hun klanten te voldoen en hogere marges te behalen.

·         Marketing- en co-selling mogelijkheden: AvePoint zet zich in om partners te helpen de verkoop te stimuleren en biedt deskundige en overtuigende inhoud, waaronder uitgebreide Go-To-Market kits. AvePoint zal ook co-selling ondersteuning bieden om haar partners te helpen nieuwe markten te ontwikkelen.

Het programma beschikt over een twee traps model van geautoriseerde en geïnvesteerde partners, waarbij het hogere niveau extra ondersteuning, middelen en kortingen biedt voor toppartners die hun diensten en producten bouwen rondom AvePoint-technologie. Het omvat ook een partneradviesraad om toekomstige programmaontwikkelingen mede vorm te geven en een community champions programma om de meningen en input van belangrijke partners terug te laten komen in AvePoint ‘thought leadership’ materialen.

“AvePoint helpt Wortell al sinds 2014 om mensen in hun kracht te zetten met behulp van technologie. Daarbij ondersteunen ze ons met mark leidende en betrouwbare technologie en trainingen.” zegt Danny Burlage, algemeen directeur van Wortell. “Na recente uitbreidingen in Belgie en Nederland, vormen wij de grootste Managed Service Provider met een 100% focus op het Microsoft platform in de Benelux – het nieuwe partner programma van AvePoint dat hun commitment aan partners bevestigd sluit naadloos aan bij onze internationale groeiplannen.”

Terwijl AvePoint haar investering in het kanaal voortzet, zet het bedrijf zich ook in om haar aanwezigheid en haar aanbod op cloudmarkets uit te breiden. Het introduceert een nieuwe productbundel voor samenwerkingsbeveiliging en nieuwe productaanbiedingen, waaronder G Suite-back-up en Cense, een licentiebeheertool dat is ontworpen om IT-beheerders te helpen hun wendbaarheid te vergroten.

AvePoint-samenwerkingsbeveiligingsoplossingen zijn toegankelijk bij toonaangevende distributeurs in meer dan 60 landen en 100 cloudmarkets.

"Als 's werelds grootste cloud ecosysteem zijn we het aan onze partners verschuldigd om de meest innovatieve producten en oplossingen van verschillende ISV's aan te bieden", aldus Duncan Robinson, VP Portfolio Management, Ingram Micro Cloud. "AvePoint vervult een unieke en cruciale rol bij het beheren en beveiligen van digitale samenwerking, en we zijn er trots op om hun producten aan te bieden, omdat we ook onze basis willen laten groeien. "

Ga voor meer informatie over het Global Partner Program van AvePoint naar https://www. avepoint.com/partners en bekijk het webinar op https://www.avepoint.com/events/webinar/launch-new-global-partner-program.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7214961). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.