Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Letselschade in de ICT- wereld

 

De ICT en letselschade hebben op het eerste gezicht niet zoveel met elkaar te maken. Tocht komt letselschade in de wereld van de ICT veelvuldig voor. Denk bijvoorbeeld aan de muisarm waardoor medewerkers van ICT- bedrijven arbeidsongeschikt kunnen raken. De schade die hiervan het gevolg is valt onder de letselschade.

Verhalen letselschade bedrijfsongeval

Letselschade als gevolg van een muisarm valt onder een bedrijfsongeval of beroepsziekte. En de schade als gevolg hiervan beperkt zich niet alleen tot de inkomensschade, verlies aan verdienvermogen genoemd. 

Letselschade bestaat enerzijds uit materiële schade. Hierbij kan gedacht worden aan gederfde inkomsten, maar ook aan medische kosten zoals de eigen bijdrage in het kader van de zorgverzekeringswet en kosten van de fysiotherapeut. Andere materiële schadeposten zijn reiskosten, een studievertraging, onderhoudskosten aan huis en tuin en kosten voor overname van huishoudelijke taken.

Naast materiële schade is er bij een ongeval ook recht op een bedrag aan immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd. Dit is een vergoeding voor de pijn die u van bijvoorbeeld uw muisarm lijdt en het verdriet dat met het letsel gepaard gaat.

Letselschade? Kies voor een letselschade advocaat

Wij adviseren u om bij letselschade altijd te kiezen voor een ervaren en erkende letselschade advocaat. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten. De letselschade advocaten van dit kantoor zijn al meer dan 10 jaar specialist in het verhalen van letselschade na verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. 

Onze letselschade advocaten zijn lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Daarnaast is Brugman Letselschade Advocaten aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor u de garantie dat u met een betrouwbare en erkende partij te maken heeft.

No-cure-no-pay en kosteloze rechtsbijstand

Letselschadejuristen bieden vaak aan om te werken op basis van no-cure-no-pay. Dit is in de meeste gevallen echter helemaal niet nodig! Is er namelijk een aansprakelijke partij, dan dient deze uw letselschadevergoeding te vergoeden. Daaronder vallen ook de kosten van rechtsbijstand door een letselschade jurist of een letselschade advocaat.’

Is u een ongeval overkomen en wilt u uw letselschade laten verhalen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag en volledig kosteloos! Bel 0800 278 4626 of stuur ons een bericht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6963478). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.