Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CAD & Company is Platinum-partner van Autodesk

 

CAD & Company is Platinum-partner van Autodesk geworden. Daarmee treedt het bedrijf toe tot de selecte groep van best presterende partners in de wereld, beoordeeld op basis van klanttevredenheid, het kennisniveau en de inzet van alle medewerkers en een succesvolle businessgroei. CAD & Company behoort tot de top 10 partners in EMEA en bezit nu samen met een klein aantal partners de Platinum status in deze regio.

Autodesk Platinum status

Autodesk’s Platinum-status is de hoogst haalbare status voor partners. Deze is pas te bereiken na jarenlange succesvolle groei met tevreden klanten. CAD & Company is al 25 jaar gespecialiseerd in het leveren en implementeren van software voor ontwerpen en samenwerken in de bouw, civiele techniek, installatietechniek en industrie.

Vertrouwen en waardering van klanten 

Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen voor Autodesk’s Platinum-partnerstatus is de klanttevredenheid. “Deze mijlpaal hebben wij te danken aan het vertrouwen en waardering van een groot aantal klanten en de geweldige inzet van het hele CAD & Company team”, zegt Rob Oud, inspirator en eigenaar van CAD & Company Group. “Daar ben ik bijzonder trots op. Verder ondersteunt deze erkenning onze investeringsplannen om klanten de komende jaren nog beter te adviseren en te helpen bij hun digitale transformatieprogramma’s.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6608286). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.