Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veeam en NetApp versterken samenwerking

 

• NetApp-klanten kunnen nu direct bij NetApp en zijn resellers complete NetApp- en Veeam-oplossingen aanschaffen en zo profiteren van toonaangevende beschikbaarheidsoplossingen • Vereenvoudigd aankoop- en leveringsproces voor partners die klanten zo voorzien van sterk gedifferentieerde oplossingen • Veeam Availability Suite en Veeam Backup & Replication beschikbaar, samen met NetApp E-series, AltaVault, ONTAP, All-Flash FAS en hybrid-cloudoplossingen • Veeam blijft zorgen voor innovatie via directe integratie met ONTAP-omgevingen, wat leidt tot hoogwaardige schaalbaarheid, hoge prestaties, meer wendbaarheid en vereenvoudigd beheer

Veeam maakt bekend dat NetApp de beschikbaarheidsoplossingen van Veeam toevoegt aan zijn wereldwijde prijslijst. Dat betekent dat NetApp-klanten nu complete Veeam- en NetApp-oplossingen direct bij NetApp en zijn resellers kunnen afnemen in één transactie. Zo profiteren ze van zowel 24.7.365 beschikbaarheid als vereenvoudigde IT.

De combinatie van de beschikbaarheidsoplossingen van Veeam en de E-series-, AltaVault-, ONTAP-, All-Flash FAS- en hybrid-cloudoplossingen van NetApp helpt organisaties bij het vereenvoudigen van het operationele IT-beheer, het verlagen van kosten en het mogelijk maken van Recovery Point en Recovery Time Objectives (RTPO™) van seconden in plaats van uren of dagen. Dat geldt voor alle applicaties en data. De overeenkomst stelt de 4.000 NetApp-resellers wereldwijd in staat om geïntegreerde NetApp/Veeam-oplossingen te leveren.

“Wij zijn enthousiast over deze uitbreiding van onze samenwerking met NetApp van productintegratie naar een volledige resellerovereenkomst, die ook de NetApp Data Fabric-oplossingen omvat", zegt Peter McKay, Co-CEO en President van Veeam. “Wij hechten sterk aan ons partner-ecosysteem. De toevoeging van Veeam aan de NetApp-prijslijst vereenvoudigt het proces voor onze partners bij het leveren van sterk gedifferentieerde oplossingen die businesstransformatie versnellen en zorgen voor hoge prestatieniveaus, efficiëntie en 24.7.365 beschikbaarheid binnen multi-cloudomgevingen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze beschikbaarheidsoplossingen de NetApp Data Fabric-ervaring van onze gezamenlijke klanten verrijken.”

Maximaliseer uptime en zorg voor snellere en completere recovery van workloads
Klanten kunnen gebruikmaken van NetApp Snapshots, samen met de beschikbaarheids- en herstelmogelijkheden van Veeam. Zo minimaliseren ze dataverlies en downtime en beschikken ze over een samenhangende strategie voor databack-up, recovery en disaster recovery. Dit resulteert in maximale applicatiebeschikbaarheid, veel sneller herstel van items en virtual machines, meer IT-efficiëntie en betere mogelijkheden voor het bereiken van Availability for the Always-On Enterprise.

Klanten profiteren dankzij deze samenwerking van:
• Een one-stop-shop: schaf een complete NetApp- en Veeam-oplossing aan via één NetApp-purchase order.
• Gevalideerde oplossing: de gecombineerde oplossing van Veeam en NetApp is gevalideerd en zorgt voor optimaal businessvoordeel.

“We breiden ons partnership met veel enthousiasme uit met deze nieuwe resellerovereenkomst”, zegt Henri Richard, EVP Worldwide Field & Customer Operations van NetApp. “De diepe integratie van Veeam met ONTAP zorgt voor hogere beschikbaarheidsniveaus en vereenvoudigde IT binnen ons brede portfolio van hybrid-clouddataservices.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6222710). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.