Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Apple plaatst Horizon-machine bij Microfix

 

Apple heeft haar speciale Horizon-machine, waarmee men iPhone-beeldschermen kalibreert, geplaatst bij de Apple Premium Service Provider Microfix. De vestiging van Microfix in Amsterdam is de eerste serviceprovider in de Benelux die door Apple is geautoriseerd om zelf het scherm van een iPhone te mogen vervangen. Voorheen werd een iPhone nog opgestuurd naar Apple. Nu wordt de reparatie direct door Microfix uitgevoerd. Hiermee is de reparatietijd aanzienlijk korter en kun je zelfs op de reparatie wachten.

Schermreparatie
De speciale Horizon-machine is nodig om het beeldscherm van een iPhone met Touch ID te kunnen vervangen. Door een beveiligingsmaatregel van Apple werkt Touch ID niet meer bij schermreparaties zonder deze machine omdat de sensor is gekoppeld aan het moederbord. De machine zorgt ervoor dat de thuisknop en Touch ID-sensor weer correct functioneren. Ook wordt het beeldscherm gekalibreerd.

Dé eerste Premium Service Provider in de Benelux met een Horizon-machine
Apple stelt strikte eisen aan de locatie en partner waar de machine geplaatst wordt. Microfix is trots dat haar vestiging in Amsterdam zich heeft weten te kwalificeren voor het Apple Same Day Repair Program voor de iPhone.

Geschikte modellen
De service geldt voor de iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus

Over Microfix
Microfix is gespecialiseerd in het repareren van ICT en telecom hardware en het leveren van serviceoplossingen voor fabrikanten, bedrijven en consumenten. Microfix beschikt over vestigingen in Leiden en Amsterdam en heeft een Benelux opererende buitendienst.

Sinds de oprichting in 1991 is Microfix uitgegroeid tot een van de topbedrijven in Nederland op het gebied van serviceoplossingen, reparatie en onderhoud van ICT apparatuur. Meer info op onze website: www.microfix.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6187393). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.