Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Philips komt met nieuw gebogen 34 inch-scherm

 

MMD, marktleider in technologie en merklicentiepartner voor Philips Monitors, breidt zijn groeiende line-up van gebogen schermen uit met een nieuw model: de 349X7FJEW. Naast zijn gebogen vorm van 1800 millimeter is het nieuwe scherm ontworpen met UltraWide 21:9 formaat. Dit geeft gebruikers meer dan genoeg ruimte om te multitasken. De CrystalClear Quad HD-resolutie verzekert de helderheid van de reproductie van beelden met fijne details. Dit is vooral te merken wanneer MultiView wordt gebruikt om grote hoeveelheden informatie tegelijkertijd weer te kunnen geven. Het scherm is zo ontworpen dat gebruikers het eenvoudig kunnen verstellen. Ze kunnen het scherm precies naar eigen voorkeur kantelen en in de hoogte aanpassen voor een optimaal kijkplezier.

De perfecte monitor om zaken en plezier te mixen

Met de gebogen vorm van 1800 millimeter kunnen de gebruikers van deze nieuwe monitor uit de X-lijn zich verheugen op een meeslepende kijkervaring. Daarnaast kunnen zij zich beter focussen op activiteiten in omgevingen waar veel afleiding is, zoals thuis. Gebruikers kunnen zich gemakkelijker focussen op wat zij doen, bijvoorbeeld een film kijken, foto’s bewerken, hun eigen video’s maken of werken in spreadsheets en documenten. Vooral bij taken die veel details bevatten verhoogt een gebogen scherm de concentratie door de perceptie van diepte te verhogen, waardoor er meer persoonlijke ruimte ontstaat.

In die persoonlijke ruimte hebben gebruikers alles wat zij nodig hebben om langer van hun activiteiten te kunnen genieten. Met UltraWide Quad HD en panoramisch 21:9-formaat, levert het scherm prachtige beelden met 3440 x 1440 pixels. Het geeft gebruikers de mogelijkheid om te multitasken wanneer zij hun werk e-mail open willen hebben staan, hun documenten willen checken en een sportwedstrijd in de gaten willen houden op hetzelfde moment. Het scherm is ook uitermate geschikt voor videografie, aangezien deze breed genoeg is om de gehele timeline in één stuk weer te geven. Het kleurengamma van 117,3% (CIE1931) zorgt ervoor dat fotografen en videomakers van hun kleurreproductie kunnen genieten. Dankzij de AMD FreeSync™-technologie gaat het bekijken van hun video’s soepel, zonder enige haperingen, tearing of motion blur.

Omdat het uiterlijk van een scherm heel belangrijk is, is er speciale zorg besteed aan het design van de 349X7FJEW. Naast het maximaliseren van de beeldruimte, geeft het edge-to-edge scherm de monitor een gelikt uiterlijk. Dit wordt afgemaakt door de subtiele gebogen vorm en afwerking van chroom en glans.

Ontworpen voor comfort en welzijn

De nieuwste gebogen monitor van 34 inch uit de X-lijn is bedachtzaam ontworpen met kenmerken die streven naar het vereenvoudigen van het leven van de gebruikers.
Het scherm is in de hoogte aanpasbaar en kan gekanteld worden, zodat gebruikers het beeld optimaal aan hun zichtveld kunnen aanpassen. Op deze manier kunnen ze een oncomfortabele en ongezonde houding voorkomen.

De 349X7FJEW is ook uitgerust met een LowBlue Mode-instelling. Onderzoek heeft aangetoond dat, net als ultravioletstralen, blauwe lichtstralen met korte golflengte van LED-schermen ook oogschade kunnen veroorzaken en het zicht na een tijdje kunnen aantasten. De Philips LowBlue Mode-instelling, die ontwikkeld is voor het welzijn van de gebruiker, is voorzien van slimme softwaretechnologie om het schadelijke blauwe licht te verminderen.
Multitasken is heel normaal deze dagen. Philips MultiView maakt het bij deze monitor mogelijk dat gebruikers hun input van twee bronnen tegelijkertijd kunnen streamen op dezelfde widescreen monitor. Het scherm kan gekanteld worden in twee gelijke secties, of één van de feeds kan afgebeeld worden in picture-in-picture (PiP) formaat.

Het is niet nodig om een aparte USB-hub op je bureau te hebben: verschillende apparaten kunnen aangesloten worden op de geïntegreerde hub, waardoor kabels minder in de weg zitten en USB-aansluitingen vrij zijn voor snelle toegang. De monitor kan ook gebruikt worden als snellader voor apparaten met een USB-aansluiting.

Het nieuwe Phililps 349X7FJEW scherm uit de X-lijn is vanaf april 2017 verkrijgbaar in de meeste elektronicawinkels voor een adviesprijs van €899,-.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6000091). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.