Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TransIP lanceert nieuwe iOS-app voor STACK

 

TransIP lanceert nieuwe iOS-app voor STACK

Internetbedrijf TransIP lanceert vandaag een nieuwe iOS-app voor de cloudopslagdienst STACK. Op STACK kan iedereen gratis online 1000 GB aan data bewaren. De nieuwe app biedt iPhone- en iPadgebruikers snellere laadtijden, een toegevoegde gallery, videostreaming en ingebouwde bestandsviewers.

Met de 1000 GB gratis online opslag kunnen gebruikers al hun bestanden veilig op één centrale plek opslaan, delen en eenvoudig bereiken op al hun apparaten. Om het gebruiksgemak van de app te verhogen, heeft TransIP de nieuwe iOS-app volledig in-house ontwikkeld. Op die manier houdt de hostingprovider alles zelf in de hand met betrekking tot het uitrollen van nieuwe features.

Foto’s en video’s direct bekijken zonder te downloaden
Een van de grootste app-features is de gallery. STACK-gebruikers hebben in plaats van een lijst met bestandsnamen nu een helder overzicht van alle afbeeldingen. Ook kunnen ze video’s en audiofiles eenvoudig in de app bekijken, zonder deze eerst te hoeven downloaden.

Ingebouwde bestandsviewers
De nieuwe app maakt gebruik van diverse ingebouwde bestandsviewers, waardoor Microsoft Officebestanden als PowerPoint, Word en Excel worden ondersteund. Daarnaast is het mogelijk om PDF’s in te zien en de inhoud van zipfiles te bekijken. Tekstbestanden met onder andere de formaten .md, .html en .txt kunnen ook in de app worden geopend.

De iOS-app is vanaf nu gratis beschikbaar voor alle nieuwe STACK-gebruikers en als gratis update voor bestaande gebruikers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5983680). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.