Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe hardware en software van HP te zien op Photokina 2010

 

HP breidt zijn retail publishing-portfolio uit met nieuwe software- en hardware-oplossingen, waarmee retailers meer kunnen halen uit winstgevende en creatieve fotoproducten.

HP loopt voorop in de retail publishing-markt - waar miljarden dollars in omgaan - met veelzijdige, schaalbare en flexibele fotofinishing-oplossingen. HP wil retailers helpen verder te denken dan alleen eenvoudige prints en ook te investeren in de winstgevende markt van persoonlijke en creatieve fotoproducten.

Op de internationale Photokina-beurs die deze week (21-26 september) plaatsvindt in Keulen, Duitsland, toont HP:
- De HP Photosmart Minilab ML2000D: de snelst drogende minilab-printer op de markt(1). Deze printer kan enkelzijdig en dubbelzijdig afdrukken zonder witrand. Hierdoor kunnen retailers een breed scala aan creatieve merchandise, inclusief fotoboeken en wenskaarten aanbieden.
- De HP Photo Center Compact Instant Print Solution: ideaal voor retailers met een beperkt vloeroppervlak en die behoefte hebben aan relatief lage printvolumes. Dit is een klein, schaalbaar en onbeheerd self-service-systeem waarmee consumenten orders kunnen plaatsen voor het direct afhalen van foto's, vergrotingen, kaarten, kalenders, enkelzijdige fotoboeken en foto's op cd. Naast de afdrukformaten 10 x 15 cm, begrensde 13 x 18 cm en 15 x 20 cm, kan de HP Compact Instant Print als optie ook 20 x 30 cm printen.
- HP Photo Creations-software: hiermee kunnen consumenten zelf thuis gemakkelijk foto's omzetten in professionele fotocreaties. De fotobestanden kunnen thuis gedrukt, of naar de retailer gestuurd en afgehaald worden. De software-applicatie is vooraf geïnstalleerd op HP consumenten-pc's en -printers. De software kan ook optioneel voorzien worden van een logo van de retailer voor afdrukken in de winkel.

Voor meer informatie ga naar www.hp.com/go/rps/emea
(1) Gebaseerd op gepubliceerde specificaties voor drooglab-printer- fabrikanten, vanaf juli 2010.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3526500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×