Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP certificeert myFood ERP Template

 

myFood solutions, leverancier van geïntegreerde ICT oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie, kondigt aan dat haar myFood ERP Template door SAP is gecertificeerd. De template op basis van SAP Business All-in-One, stroomlijnt de belangrijkste bedrijfsprocessen van bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

Gebruikers van de oplossing krijgen ondersteuning voor alle essentiële onderdelen in het proces, van ontwikkeling tot afhandeling:

· Inkoop - Hulp bij het uitvoeren en het managen van inkoop en opslagtransacties. De myFood ERP Template geeft inzicht in beschikbare en bestelde resources en zorgt dat contracten en orders consistent worden vastgelegd en overal in de organisatie beschikbaar zijn.

· Verkoop - De mogelijkheid om de verkoopcyclus, -orders en de vervolgactiviteiten te monitoren. Dankzij de SAP Business All-in-One basis hebben gebruikers volledige controle over het verkoopproces: van het vastleggen van orders tot de factuurcontrole.

· Productie - Planning en registratie van productietransacties; voor zowel een make-to-order proces als een make-to-stock proces, als de controle op het gebied van kwaliteitsbeheer.

· Financiën - Financiële gegevens en bedrijfsgegevens worden verwerkt en geïnterpreteerd, financiële transacties worden verwerkt, en de bedrijfsprestaties, groei, winst en interne controles worden beheerd.

Tijn Delhaes, lead consultant bij myFood solutions: "Met onze template hebben we ingespeeld op een duidelijke vraag uit de markt. In deze branche wordt een steeds feller wordende concurrentiestrijd gevoerd. Het is niet langer voldoende om alleen innovatief of alleen klantgericht te zijn, of om de kosten beter te beheersen; het moet allemaal tegelijk gedaan worden. De bedrijven in deze markt verlangen naar een geïntegreerde ICT oplossing die de gehele bedrijfsvoering verbetert. Met de myFood ERP Template leveren we een compleet pakket waarmee alle bedrijfsprocessen op een efficiënte wijze kunnen worden uitgelijnd en uitgevoerd."

Rinse Tamsma, Director Small & Medium Enterprises van SAP Nederland: "De myFood ERP Template oplossing is voorgeconfigureerd, betaalbaar en kan dankzij de SAP Business All-in-One basis met een vaste prijs en een vaste omvang worden geïmplementeerd. Op deze manier kunnen de gebruikers hun bedrijfsprocessen stroomlijnen, de efficiëntie verhogen en snel van het nieuwe systeem profiteren, met minimale verstoring van hun bedrijfsvoering. We zijn enthousiast over de oplossing en kijken ernaar uit om samen met myFood solutions de markt op te gaan."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3022070). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×