Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Totally Secured, gebundelde krachten voor bescherming van bedrijfsnetwerken

Copaco Nederland, ZyXEL en Kaspersky Lab hebben de handen ineen geslagen om een optimale beveiliging samen te stellen voor het gehele bedrijfsnetwerk van organisaties, zowel tegen gevaren van buitenaf als van binnenuit. ZyXEL biedt hierbij een krachtige hardwarematige UTM-firewall oplossing voor het bedrijfsnetwerk en Kaspersky Lab neemt de bescherming van de werkstations en fileservers voor zijn rekening.

"De intensiteit van aanvallen vanaf het Internet en de (indirecte) overlast die het werken via het Internet met zich meebrengt neemt in razend tempo toe. Wanneer organisaties geen extra beveiligingsmaatregelen nemen op het bedrijfsnetwerk, lopen zij groot risico hiervan het slachtoffer te worden", aldus Wim van der Vorst, productmanager Copaco Nederland. "Om bedrijfsnetwerken vanuit alle perspectieven te beschermen hebben we daarom de krachten van ZyXEL en Kaspersky Lab gebundeld."

"ZyXEL biedt klanten de keuze uit drie verschillende firewalls om zowel SOHO, MKB als het Enterprise segment te bedienen", legt Rogier Clavaux, distributor manager van ZyXEL uit. "De ZyWALL biedt naast uitstekende prestaties met haar UTM-concept, het voordeel van een eenvoudige installatie en beheer. Met name binnen specifieke, groeiende, complexe netwerken is dit van groot belang."

Binnen deze samenwerking zorgt Kaspersky Lab ervoor dat de werkstations en fileservers worden beveiligd met behulp van de Kaspersky Optimal Business Suite. "Onze oplossingen bieden bescherming tegen virussen, wormen, trojans, hacker aanvallen, spam en spyware en zijn eenvoudig te implementeren, ongeacht de omvang of de complexiteit van het netwerk", aldus Martijn van Lom, sales manager Kaspersky Lab Benelux.

Totally Secured is exclusief verkrijgbaar bij Copaco Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1866142). © Jaarbeurs IT Media.
?

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×