Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GRENKE maakt leasen nog makkelijker

 

Leaseprovider GRENKE maakt het leasen voor ondernemend Nederland nu nog makkelijker. Om leaseprocessen te vereenvoudigen en tijd te besparen zijn een nieuw partner portal, de Signing app en Offer2app geïntroduceerd.

Leaseprovider GRENKE maakt het leasen voor ondernemend Nederland nu nog makkelijker. Om leaseprocessen te vereenvoudigen en tijd te besparen zijn een nieuw portal en twee apps geïntroduceerd.

Partner Portal

Het portal is bedoeld om partners zo snel en eenvoudig mogelijk offertes te laten berekenen en leaseaanvragen in te kunnen dienen via desktop, tablet of smartphone. Dit nieuwe portal vervangt het huidige (GFS) portal. Naast dat het snel en eenvoudig is om mee te werken, kunnen er gemakkelijk rapportages in gemaakt worden, kan het gebruikt worden voor zowel hardcopy contracten als eContracten en staat standaard uw bedrijfslogo op het contract. Een leaseovereenkomst regelen met uw klant wordt hierdoor nog gemakkelijker. Klik hier voor meer informatie over de Partner Portal. 

Signing App

Met deze nieuwe app kunnen leasecontracten ter plekke eenvoudig en snel ondertekend worden. Printen en opsturen van contracten is niet meer nodig, en daardoor is het milieubesparend. Ook handig: de app kan zowel on- als offline gebruikt worden op de tablet en smartphone, en is ook nog eens gratis te downloaden. Bekijk hier de video over deze handige app.

Offer2app

Binnen 1 minuut en heel eenvoudig met de tablet of smartphone een leaseaanvraag versturen kan met deze nieuwe app. Hoe het werkt? Maak een foto van de offerte of factuur, voer de looptijd en het bedrag in en verstuur! Een handige gratis app voor als u veel onderweg bent en snel aanvragen wilt verwerken.  Klik hier voor meer informatie over de Offer2app.

Over GRENKE

Bij leaseprovider GRENKE kan alles met een chip of stekker geleased worden: van medische apparatuur tot kassasystemen, en van koffiemachines tot IT-hardware, audiovisuele techniek en multimedia-apparatuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6820358). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.