Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BCT en RIB: eenvoudig verwerken facturen in bouw

 

BCT, specialist in Enterprise Information Management, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met RIB Software, een van oorsprong Duitse leverancier van cloud-oplossingen voor de bouwsector. Dit houdt in dat RIB Software zijn technologieplatform uitbreidt met de cloudgebaseerde capture-oplossing van BCT voor het eenvoudig verwerken van facturen. De capture-software van BCT wordt daarmee integraal onderdeel van het RIB-platform.

Eén allesomvattende oplossing

De bouwsector staat continu onder druk om efficiënter te werken en kosten van de bedrijfsvoering te reduceren. In de afgelopen jaren is er dan ook een forse digitaliserings- en automatiseringsslag gemaakt in deze sector. En hoewel het aantal digitale facturen toeneemt, blijkt de automatische verwerking voor veel bouwondernemingen een uitdaging. Dat komt mede door de grote verscheidenheid aan formaten waarin de facturen worden verstuurd. Door de samenwerking tussen BCT en RIB Software ontstaat één allesomvattende oplossing die ervoor zorgt dat alle factuurgegevens efficiënt en accuraat verwerkt worden.

Handmatig werk uitbannen

Eindgebruikers kunnen de facturen uploaden via het web-portaal van RIB Software. De capture-software van BCT leest automatisch de gegevens tot op regelniveau uit. Hierbij wordt een zeer hoge herkenningsgraad gerealiseerd. Vervolgens worden de gegevens terug geleverd aan de ERP-component van het platform, waardoor bijvoorbeeld de factuurinformatie kan worden gematcht met inkooporders. Tevens kunnen direct goedkeuringsprocessen opgestart worden. Het resultaat is dat veel handmatige werkzaamheden worden uitgebannen en dat de kans op fouten drastisch wordt gereduceerd.

Channel partners

“Met zijn capture-oplossing realiseert BCT samen met channel partner RIB Software een cloud-platform waarbij je als eindklant en ontvanger van facturen geen omkijken meer hebt naar het herkennen van factuurgegevens. Door onze oplossing voor factuurherkenning met het platform van RIB Software te integreren ontstaat een integrale oplossing”, zegt Ralph Mastenbroek, Business Unit Manager bij BCT. “Op deze manier werken we reeds met vele channel partners succesvol samen in uiteenlopende sectoren. Met RIB Software voegen we een belangrijke, internationale partner toe aan ons netwerk en ik heb dan ook veel vertrouwen in onze samenwerking.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6890375). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.