Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Goedkoop een eigen website starten

 

Wie succesvol wil ondernemen, kan tegenwoordig niet meer zonder een goede website. Maar een website beginnen kost geld en geld geven we het liefst zo min mogelijk uit. Wil jij weten waar een goede website aan voldoet en hoe je voordelig een website kunt maken? Lees dan gauw verder! Wij hebben de belangrijkste informatie over websites en het starten daarvan voor je op een rijtje gezet.

Waar voldoet een goede website aan?

Je hebt niet zomaar een goede website. Het is belangrijk dat alles er strak uitziet, goed werkt en dat de site functioneel is. Met een functionele website straal je namelijk professionaliteit uit en dit wekt weer vertrouwen bij (potentiële) klanten. Jouw website is functioneel wanneer het onder andere een goede inhoud heeft, gemakkelijke in gebruik is, goed beveiligd en goed vindbaar is, een FAQ bevat, klantreviews heeft en contactknoppen, zoals naar Facebook of Instagram.

Zelf een website maken

Alles wat je zelf kunt doen, is natuurlijk het voordeligst. Zelf een website maken is dan ook de goedkoopste optie. Is tijd voor jou geen probleem en beschik je over een goede dosis doorzettingsvermogen en creativiteit? Dan kun je prima zelf aan de slag om eigenhandig een goedkope website te maken. Verkijk je er echter niet op, een website maken is niet eenvoudig en er zitten een hoop haken en ogen aan. Onderzoek dus eerst goed waar de website van jouw onderneming aan moet voldoen om succesvol te zijn. Maak vervolgens een plan van aanpak zodat je goed te werk kunt gaan voor het beste resultaat.

Zelf een website maken met een Content Management Systeem

Wie niet álles zelf wil doen, maar wel redelijk handig is, kan ervoor kiezen om gebruik te maken van een Content Management Systeem (CMS). Met een CMS kies je uit standaard ontwerpen die je vervolgens aanvult met eigen informatie, stijl en kleur. Echter, CMS-systemen zoals WordPress beschikken tegenwoordig over zoveel mogelijkheden en verschillende plug-ins die je kunt installeren, dat een website bouwen met behulp van een CMS alsnog behoorlijk ingewikkeld kan zijn.

Goedkoop een website laten maken

Wil jij jouw onderneming zo snel mogelijk succesvoller maken, maar heb je weinig tijd? Gebruik maken van een design-bureau en een voordelige, effectieve website laten maken in Eindhoven is dan wellicht de beste optie. Specialisten brengen precies in kaart wat jouw wensen zijn en stellen samen met jou een plan van aanpak op, zodat jouw website precies doet wat jij wil.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7369686). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.