Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rick van Schaik CCO bij Gamma Communications Benelux

 

Rick van Schaik is toegetreden tot het Management Team van Gamma Communications Benelux als Chief Commercial Officer (CCO). Gamma Communications Benelux maakt deel uit van Gamma Communications plc, de marktleider in de Britse markt op het terrein van cloud telefoniediensten. Met de drie merken Gamma Communications, Nimsys en Schiphol Connect biedt Gamma in de Benelux een breed palet aan cloud oplossingen voor bedrijfscommunicatie en samenwerking. In de rol van CCO wordt Rick verantwoordelijk voor Sales, Product Management en Marketing. Tegelijkertijd zal hij een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling en uitvoering van de ambitieuze, op groei gerichte langetermijnstrategie voor Gamma Communications Benelux.

Rick heeft onder meer zijn ervaring opgedaan in het indirecte kanaal als Directeur Wholesale bij KPN. Vervolgens was hij als Directeur Cloud & Hosting bij KPN verantwoordelijk voor de activiteiten op het gebied van Cloud in de zakelijke markt. De meest recente functie van Rick was Managing Director bij Sentia, een gerenommeerde speler op de zakelijke cloud markt in Nederland.

“Wij blijven continu bezig om onze Benelux groep verder te ontwikkelen en om onze groei in het partnerkanaal verder te verstevigen. Daarvoor zijn commerciële slagkracht en sterk leiderschap van groot belang”, aldus Gerben Wijbenga, CEO van Gamma Benelux. “Rick gaat onze organisatie op die terreinen zeker versterken. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring in B2B en op het gebied van cloudoplossingen. Ik kijk er naar uit om samen met Rick en ons Management Team de toekomst van Gamma Communications Benelux verder vorm te geven.” 

Over Gamma 

Gamma is een toonaangevende leverancier van communicatie diensten op de Britse, Duitse, Spaanse en Nederlandse zakelijke markten. De onderneming is beursgenoteerd en groeit jaar-op-jaar. De onderneming is genoteerd aan de AIM-index (onderdeel Londen Stock Exchange Group)

Met een scala aan UCaaS-, mobiele en connectiviteitsdiensten, levert Gamma solide en veilige oplossingen waardoor organisaties kunnen communiceren, samenwerken en een betere klantervaring kunnen bieden.

Gamma Communications Benelux is actief met drie merken: Gamma Communications, Nimsys en Schiphol Connect. Gamma Communications introduceerde zeer recent, in navolging van het Britse moederbedrijf, Microsoft Teams Operator Connect in Nederland. Met deze oplossing kunnen bedrijven eenvoudig telefonie kunnen integreren binnen Microsoft Teams. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7360624). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.