Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Next Fysio sluit zich aan bij H1

 

H1 Group breidt haar portfolio aan bedrijven uit met Next Fysio. Next Fysio is een succesvol internetbureau dat zich met haar online marketing & webdevelopment diensten exclusief richt op fysiotherapie- & chiropractie praktijken.

Sander Pinxten, co-founder Next Fysio:

"Next Fysio viert in 2022 haar vijfjarig bestaan en met deze ontwikkeling is een belangrijke strategische stap gezet richting de toekomst. Als onderdeel van H1 heeft Next Fysio haar klanten nog meer te bieden op het gebied van zorgmarketing."

Michel Willems, mede-oprichter en Commercial Director van H1: “We zijn trots om Next Fysio te verwelkomen in de H1-familie. We geloven in de meerwaarde van het concept voor praktijken. Door ons uitgebreide team denken we praktijken nog meer ondersteuning te kunnen bieden op het gebied van internet en marketing."

H1 wil vooral nog méér kwaliteit en mogelijkheden bieden aan bestaande klanten van Next Fysio en groeien in de fysiotherapie- en chiropractie markten. Door de overname bundelen we nog meer expertise en data-gedreven inzichten, waardoor haar dienstverlening een next step kan maken. 

Over Next Fysio

Next Fysio levert sinds 2017 online marketing diensten & overtuigende websites voor fysiotherapie en chiropractie praktijken. De loyale klanten van Next Fysio waarderen met name de focus en specialistische (online) kennis van hun vakgebied, waardoor goede resultaten worden behaald. De conversie gerichte websites en data-gedreven Google Ad campagnes leiden tot een flinke toename van cliënten bij de praktijken.

Over H1 Group 

H1 ontwerpt, bouwt en onderhoudt reeds 15 jaar hoogwaardige e-commerce platformen voor haar klanten. In de afgelopen jaren is H1 Group mede door fusies en overnames uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van webdevelopment en marketingdiensten met de volgende labels H1 Webdevelopment, Supportdesk, DP Creative en Makelaarscommunicatie.nl. Deze groeistrategie helpt de kennis van techniek, usability en conversie in te zetten voor meerdere specifieke markten, waarbij gespecialiseerde teams elkaar inspireren en versterken.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7255342). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.