Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Damovo stimuleert groei met Avaya-certificering

 

Damovo stimuleert groei met Avaya-certificering

Damovo, toonaangevend leverancier van zakelijke communicatieoplossingen en -diensten, heeft de Avaya Diamond Partner status behaald. De erkenning sluit aan op drie eerdere hoge certificeringen: Cisco Gold Certified Partner, Microsoft Gold Communications Partner en Mitel Platinum Integrator Partner. Damovo is het enige bedrijf in Europa dat beschikt over de hoogste certificeringsniveaus van de vier leidende bedrijven uit het UC Magic Quadrant van Gartner.


Damovo heeft flink geïnvesteerd om de Avaya Diamond Partner status te behalen. Die investering bestond onder meer uit uitgebreide sales-, presales-, en technische trainingen over het Avaya-technologieportfolio. Avaya beloonde deze toewijding tijdens hun recente ENGAGE-evenement in Dubai, waar ze Damovo tot ‘Partner van het Jaar– Noord-Europa’ uitriep.

Ronald Hoeijenbos, Channel Director Noord-Europa: “De Avaya Partner Award beloont en erkent de rol van Damovo bij het stimuleren van Avaya’s groei en klantgerichte strategie. De behoeften en uitdagingen van klanten ontwikkelen zich verder en verder. Daarom zijn partners zoals Damovo cruciaal voor Avaya’s strategie om service- en resultaatgerichte engagement te leveren. Het toekennen van de Diamond-partnerstatus aan het bedrijf toont dat het in staat is te helpen de digitale transformatie van onze zakelijke klanten te stimuleren.”

Deze prestatie is een belangrijke mijlpaal voor Damovo, dat als doel heeft een van de grootste leveranciers van communicatieoplossingen in Europa te worden. Het bedrijf kan namelijk zijn marktaandeel vergroten op basis van het aanbod van een brede selectie innovatieve oplossingen die zijn gebaseerd op technologie van de best-of-breed UC-technologiepartners.

Nieuwe centres of excellence die specifiek gericht zijn op Avaya-, Cisco-, Microsoft- en Mitel-technologieën – en verspreid zijn over heel Europa – garanderen dat klanten altijd toegang hebben tot de best mogelijke oplossing, implementatie en technische ondersteuning.

Glen Williams, CEO van Damovo: “Het behalen van deze nieuwe certificering is een belangrijke strategische stap voor Damovo. We beschikken nu over de hoogste certificeringsniveaus van de vier leidende, internationale vendors op het gebied van UC-technologie. Als enige in Europa. We zijn trots dat we onze klanten van de hoogste kwaliteit innovatieve oplossingen, implementatiediensten en service-ondersteuning mogen voorzien. Daarnaast maken we gebruik van onze goede partnerrelaties om onze klanten te laten profiteren van de nieuwste zakelijke-communicatietechnologieën, zodat ze de concurrentie voorblijven in het huidige digitale tijdperk.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5947996). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.