Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nog eens een nieuw bedrijfspand voor Horren.com

 

Het lijkt niet op te kunnen bij het Middelburgse familiebedrijf Horren.com. Nadat het bedrijf eerder al twee keer haar bedrijfspand uitgebreid heeft, is dit recent wederom gebeurd. In de plaats Middelburg heeft men een extra productiehal van 2000 vierkante meter geopend.

Volgens Marco Janssen, commercieel directeur bij de firma, was deze extra productiehal hard nodig. “In de afgelopen jaren hebben we veel vakmensen aangenomen voor de productie. Aangezien de vraag in de markt flink gestegen is, was het voor ons noodzaak om veel nieuwe vakmensen aan te nemen. Maar, door de beperkte ruimte in de bedrijfshal stonden de vakmensen op elkaars lip. We hebben er nu voor gekozen om extra ruimte te creëren, zodat onze vakmensen op een fijne manier de horren op maat kunnen produceren. En om ons alvast voor te bereiden op de groei in de toekomst”.

Het is niet de eerste keer dat Horren.com haar bedrijfspand uitbreidt. In 2017 werd bijvoorbeeld al een extra bedrijfsloods gebouwd. Nadat die loods geopend werd, werd ook al snel het pand van de buren overgenomen. In de jaren 2017 en 2018 wist Horren.com zich prima op de toekomst voor te bereiden, maar het bleek niet voldoende. De vraag naar horren op maat was nóg groter dan de firma in had kunnen denken.

Om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen, was het volgens Horren.com nodig om een nieuwe productieruimte te openen. Deze productieruimte, van nog eens 2000 vierkante meter, stelt Horren.com ook in staat om het productieproces verder te optimaliseren. Marco Janssen geeft ook aan dat de kantoorruimtes vergroot en gemoderniseerd zijn. Ook hierbij is gekeken naar de verwachte groei in de komende jaren. Aangezien veel huishoudens horren en een hordeur op maat wensen te hebben, verwacht Horren.com het groeitempo door te zetten.

Toen de plannen voor een nieuw bedrijfspand zich ontvouwden, werden de videoprofessionals van Horren.com direct blij. Zij kregen namelijk te horen dat er in het nieuwe bedrijfspand een eigen videostudio ontwikkeld werd. Dankzij deze videostudio zijn de videoprofessionals in staat om alle video’s zélf te filmen en te editen. “Video is wat ons betreft een heel krachtig middel, zeker omdat wij alles online doen. Door onze eigen videostudio te ontwikkelen, kunnen we alle video’s intern produceren. We hebben hierdoor de totale controle en werken nog sneller dan eerst”.

De nieuwe bedrijfshal van Horren.com is geopend aan de Arnesteinweg 27 te Middelburg. De bouw van deze bedrijfshal startte al eind 2020 en is recent middels een officiële opening in gebruik genomen.

Over Horren.com

Het familiebedrijf Horren.com richt zich met haar producten op zowel particuliere- als op zakelijke klanten. Veel huishoudens kloppen bij Horren.com aan voor horren op maat, maar dit geldt ook voor zonweringsbedrijven en kozijnbedrijven. Het familiebedrijf heeft sinds 2005 in ieder geval een indrukwekkende groei doorgemaakt. Mede doordat het bedrijf zich in 2007 volledig op het online vlak is gaan richten. Door de jaren heen is Horren.com hierdoor zelfs uitgegroeid tot de marktleider in horren op maat in de gehele Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7418257). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.