Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Extenda Retail neemt Nederlandse Re-Vision over

 

Extenda Retail, leverancier van softwareoplossingen voor retail & logistiek, heeft Re-Vision BV overgenomen, een in Nederland gevestigde leverancier van self-service technologieën voor retailers wereldwijd.

Re-Vision helpt retailers de winkelervaring van hun klanten naar een nieuw niveau te tillen door digitale verkoopmogelijkheden te integreren in de fysieke winkelomgeving. Consumenten kunnen daardoor genieten van de voordelen van digitaal winkelen op hun eigen mobiele telefoon of op een beschikbaar device in de winkel. Daarnaast kunnen retailers de customer journey volgens hun eigen merk en strategie vormgeven. Het portfolio van Re-Vision bevat oplossingen zoals Scan & Go, mobiel betalen en fraudepreventie, ondersteund door een Machine Learning-platform dat retailers de mogelijkheid biedt om hun klanten nog beter te helpen. Dit platform kan onder andere gebruikt worden voor fraudepreventie en slimme productaanbevelingen.

Leendert Venema, CEO van Extenda Retail: "De consument heeft vandaag de dag meer keuze dan ooit tevoren, en de strijd voor retailers om klanten aan te trekken, te verrassen en te behouden is nog nooit zo hevig geweest. Terwijl de grenzen tussen fysieke en digitale retail steeds verder vervagen, biedt Re-Vision shoppers mogelijkheden om hun winkelervaring zowel lonend als plezierig te maken. En dat allemaal via het apparaat waarmee ze het meest vertrouwd zijn: hun mobiele telefoon.”

Extenda Retail en Re-Vision zijn beide marktleider in hun geografische markten. De combinatie biedt klanten van beide bedrijven de mogelijkheid om te profiteren van de verbeterde en bredere software-oplossingen. Een voorbeeld is het Impact Cloud-platform van Re-Vision. Dit door AI aangedreven cloud-getrainde platform stuurt dynamische productaanbevelingen naar elk verkoopkanaal in de winkel op basis van de geschiedenis  van de klant en andere algemene factoren.

Michel Haagmans, eigenaar en CEO van Re-Vision: "De gecombineerde kracht van Extenda Retail en Re-Vision biedt retailers meer en verbeterde mogelijkheden om continu te innoveren met behulp van cloud gebaseerde technologieën. Consumenten kunnen genieten van een gepersonaliseerde winkelervaring. Zo kunnen ze gemakkelijk en snel winkelen  wanneer ze maar willen terwijl retailers profiteren van meer terugkerende klanten én verkopen.”

De overname werd in april afgerond. Met het kantoor in Waardenburg, Nederland, versterkt Re-Vision de positie van Extenda Retail buiten de Nordics. "We hebben talloze mogelijkheden om waarde te leveren aan retailers in heel Europa, en we kijken ernaar uit om de het team en de klanten van Re-Vision te ontmoeten en de nieuwe mogelijkheden te bespreken", zegt Leendert Venema, die aanblijft als CEO van de gecombineerde groep. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7378203). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.