Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Raoul Rahimbaks benoemd tot COO van Fitch Group

 

Atomeus, leider in business process automation en smart software robots, is onderdeel geworden van FD Gazellen-winnaar FitchGroup. Per 1 januari 2022 is Raoul Rahimbaks, CEO van Atomeus, tevens benoemd tot COO van FitchGroup. Sinds 2017 is Fitch actief in data analytics, digital transformation, finance en IT.

FitchGroup helpt organisaties hun processen te digitaliseren, datagedreven te werken, kosten te besparen en wendbaar te maken: snel, veilig en kosteneffectief. Dat doet Fitch door het inzetten van professionals en consultancy. En nu, dankzij de krachtenbundeling, met smart software robots.

COO Raoul Rahimbaks vertelt over zijn nieuwe functie: “Mijn grootste bijdrage zal liggen bij het samenbrengen van de verschillende disciplines, het in kaart brengen van de identiteit van de organisatie en het formuleren van een duidelijke visie en strategie, samen met het leiderschapsteam. Dit zal leiden tot verdere groei en versnelling van technologische ontwikkelingen, waarvan onze klanten de vruchten zullen plukken.”

“Voor onze klanten betekent het een integrale oplossing. Veilige, snelle transformatie, verankerd in de klantorganisatie door geavanceerde tools en bots en een unieke werkmethode. Zo worden organisaties toekomstbestendig en behalen ze direct rendement.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7306772). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.