Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RPA voor de IT professional

 

Hoe denken uw vakgenoten over robotisering van financiële taken? Waar lopen professionals tegen aan als het gaat om de digitaliseringsslag bij bedrijven? Welke gevolgen heeft dit voor compliance? Hoor het van uw vakgenoten en praat erover mee tijdens de round table van Coforce op vrijdagmiddag 19 oktober op kasteel Hoekelum (Ede).

Hoe denken uw vakgenoten over robotisering van financiële taken? Waar lopen professionals tegen aan als het gaat om de digitaliseringsslag bij bedrijven? Welke gevolgen heeft dit voor compliance? Hoor het van uw financiële vakgenoten en praat erover mee tijdens de round table van Coforce op vrijdagmiddag 19 oktober op kasteel Hoekelum (Ede).

Financiële stromen versnellen binnen organisaties 

Administratieve en financiële processen zijn de kern van een goede bedrijfsvoering. Technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat u sneller strategische beslissingen kunt maken en datagedreven kunt werken. Robotisering is een uitstekend alternatief om inefficiënte of gebroken processen te automatiseren, zeker daar waar u hinder ondervindt van legacy systemen. Daarmee worden IT-oplossingen versmolten met manuele taken en processen waardoor er een stroomversnelling kan plaatsvinden op het vlak van finance.

Ontdek alle mogelijkheden van RPA

In een vertrouwde setting wordt ingegaan op de impact en mogelijkheden van Robotic Process Automation (RPA) om processen te optimaliseren. Ontdek nieuwe mogelijkheden van (interne) dienstverlening, nieuwe verdienmodellen én kansen voor de finance professional.

U verkrijgt nieuwe inzichten door het vergaren van kennis en ervaringen van uw vakgenoten. Tijdens de round table is er genoeg tijd om te sparren en te discussiëren. De round table wordt geleidt door Jan van den Brand, bekend van o.a. Inspire Circle of Professionals.

Geïnteresseerd om deel te nemen? 

Er zijn nog een enkele plekken beschikbaar! Schrijf u dus snel in! Meer informatie of stuur een mail naar contact@coforce.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6459392). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.