Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hyarchis introduceert nieuwe app

 

Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, lanceert vandaag haar nieuwste applicatie: Hyarchis Document Dialogue.

Deze nieuwe dienst die in combinatie met Hyarchis Document Management (HDM) kan worden gebruikt biedt klanten en medewerkers een beveiligde omgeving waarin zij digitaal documenten en berichten met elkaar kunnen uitwisselen. De eenvoudige en intuïtieve interface zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Documenten en correspondentie via de applicatie worden bij ontvangst in HDM gezet. Autorisatie- en retentieregels worden vervolgens direct toegekend aan de documenten en de communicatie wordt gekoppeld aan de klantdossiers. Op deze manier is de communicatiestroom met klanten op overzichtelijke wijze te beheren. 

Persoonlijk, snel en veilig communiceren De applicatie Hyarchis Document Dialogue stelt organisaties in staat om op een persoonlijke, snelle en veilige manier met de klant te communiceren. Na de eenmalige uitnodiging en installatie van de app, kunnen zowel de medewerker als de klant in een beveiligde en gecontroleerde omgeving documenten uitwisselen en met elkaar communiceren. De applicatie geeft medewerkers regie en overzicht. In een scherm is alle correspondentie inzichtelijk en kunnen documenten worden geraadpleegd, bewerkt en gedeeld. Klanten hebben de mogelijkheid om via de app persoonlijk contact te krijgen met de contactpersoon en hun documenten via een drag-and-drop-functionaliteit te delen. Op deze manier wordt voorkomen dat privacygevoelige stukken per mail over en weer worden gestuurd. 

Erwin van den Broek, Product Manager bij Hyarchis: “We zijn erg trots op deze uitbreiding in ons portfolio. We zien dat veel organisaties communicatie en documenten verspreid hebben opgeslagen over verschillende systemen. De structuur om communicatie tijdig op te kunnen volgen ontbreekt dus regelmatig. Dit gaat ten koste van de kwaliteit en efficiëntie van de dienstverlening. Daarnaast is veilige communicatie, zeker na de invoering van de AVG, enorm belangrijk en is communiceren via de smartphone niet meer weg te denken. Al deze aspecten hebben we gecombineerd met als resultaat een veilige en eenvoudige applicatie die uiteindelijk tevreden en loyale klanten voor iedere organisatie oplevert.” 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6442813). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.