Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ITAM solutions kiest voor zelfstandige voortzetting

 

EINDHOVEN - ITAM solutions, toonaangevende speler op het gebied van Software- en IT Asset Management, kondigt aan dat het zelfstandig verder gaat. De herpositionering stelt ITAM solutions in staat om haar dienstverlening op het hoogste niveau te ontwikkelen en aan te bieden.

ITAM solutions heeft altijd prioriteit gegeven aan het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van IT en Software Asset Management en dat blijft zo. Het bedrijf laat weten, na een grondige evaluatie en in goed overleg met alle betrokken partijen, dat het in het belang van de klanten en medewerkers is, zelfstandig verder te gaan en niet langer deel uit te maken van de onITnow group. De herpositionering geeft focus en vergroot de innovatiekracht op het gebied van ITAM en SAM. 

De klanten van ITAM solutions kunnen erop vertrouwen dat de toewijding aan hun succes onveranderd is. Khalid Hafid zegt hierover: “Onze expertise op het gebied van Software- en IT Asset Management en inzet op innovatie, zullen blijven leiden tot baanbrekende oplossingen die de zakelijke behoeften van onze klanten optimaal ondersteunen. De herpositionering biedt eveneens de kans om onze ITAM-expertise verder te ontwikkelen, met speciale aandacht voor Financial Operations (FinOps), de integratie met IT Servicemanagement (ITSM) en de inzet van Artificial Intelligence (AI).” Dit stelt ITAM solutions in staat om nog beter te voldoen aan de behoeften van klanten in de complexe en snel veranderende wereld van Software en IT Asset Management.

Het management van ITAM solutions spreekt haar dank uit aan alle klanten, partners en medewerkers voor hun partnership. Het kijkt uit naar de voortzetting van de activiteiten onder eigen vlag.

Over ITAM solutions

ITAM solutions is een toonaangevend bedrijf in IT Asset Management-oplossingen, gevestigd in Eindhoven. Wij zijn er trots op om klanten te helpen bij het maximaliseren van de waarde van hun IT-investeringen door effectief IT-assetbeheer, compliance- en kostenoptimalisatie. De expertise van ITAM solutions en de combinatie met geavanceerde technologie, zet organisaties in de ‘drivers seat’ en stelt hen in staat om hun IT-landschap zeer efficiënt te beheren en te controleren.

Contactpersoon voor de media

Marloes van Etten | +31 (0)40 369 0540 | marketing@itamsolutions.nl 

BIC 1 | 5657 BX EINDHOVEN | www.itamsolutions.n

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7557293). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.