Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Podcast BrainCreators: de kracht van start-up ecosystemen

 

BrainCreators, de specialist in digitale inspectie op basis van AI technologie, kondigt vandaag een nieuwe aflevering aan van zijn podcast serie ‘The automagic podcast’!

In deze aflevering spreekt Jasper Wognum, medeoprichter en CEO van BrainCreators, met Lars Crama, een onafhankelijk adviseur, investeerder, changemaker en een hands-on strateeg. Lars is betrokken bij verschillende innovatieve ecosystemen waar gevestigde bedrijven, ondernemers, kennisinstellingen en start- en scale-ups samenkomen.

Gedurende de podcast legt Lars uit waar ondernemers op moeten letten als ze op zoek gaan naar investeerders en snel willen groeien. Daarnaast praten Lars en Jasper over de verschillende ecosystemen in Nederland voor start- en scale-ups. Tijdens het gesprek vertelt Lars dat er nog te weinig Nederlandse start-ups doorgroeien naar een scale-up. Het is volgens hem daarom belangrijk dat de verschillende ecosystemen in Nederland meer gaan samenwerken om wereldwijd impact te maken.

Daarnaast vertelt Lars over het Upstream Festival dat hij organiseert in Rotterdam. Tijdens dit festival komen start-ups, scale-ups, investeerders, gedurfde corporates, beleidsmakers en studenten samen om een positieve impact te maken op de wereld.

De podcast kunt u beluisteren en downloaden via: https://open.spotify.com/episode/6f9bEtvl9dnDDaMSw7M5iY

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7385311). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.