Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Worth Systems kondigt ‘Living Lab’ aan om productinnovaties te versnellen

 

Worth Systems heeft haar Living Lab aangekondigd. Het Living Lab is speciaal ontwikkeld om klanten en partners te ondersteunen in het versnellen van productinnovaties.

Worth Systems heeft het Living Lab ontwikkeld omdat innovatie en vernieuwing een steeds belangrijker onderdeel van een organisatie vormen. Volgens de full-service digital agency verandert onze samenleving sneller dan ooit. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat organisaties hun businessmodel continu moeten aanpassen, zodat ze hun concurrentiepositie en hun bestaansrecht niet verliezen. Bovendien zijn innovatieve organisaties vaak winstgevender als organisaties die niet innoveren.

Het concept is gebaseerd op een flexibele vorm van samenwerking waar creativiteit, co-creatie en validatie van ideeën voorop staat. Om dit te realiseren heeft Worth Systems een speciaal ontwikkelde ruimte ingericht waar klanten en partners terecht kunnen om van elkaar te leren en ervaringen te delen. Op deze manier kunnen ze samen tot nieuwe ideeën komen en complexe uitdagingen oplossen. Voor deelnemers biedt het Living Lab de nodige voordelen. Zo krijgen ze gratis toegang tot kennis en feedback, waardoor ze tot andere inzichten kunnen komen. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om van dichtbij te zien hoe andere deelnemers producten ontwikkelen. Bovendien biedt het ook kansen om nieuwe contacten op te doen, wat kan leiden tot nieuwe samenwerkingsverbanden of partnerships.

“Wij merken dat onze klanten en partners steeds vaker op zoek zijn naar een ‘real-life’ omgeving waar ze innovatieve oplossingen kunnen ontwikkelen en testen, die in de complexiteit van het echte leven en de dagelijkse praktijk kunnen overleven. Dankzij het Living Lab kunnen onze klanten aantrekkelijk blijven voor hun klanten en toekomstgericht omspringen met hun technologie,” aldus Ernout van der Waard, CEO & Founder bij Worth Systems. “Het succes van innovaties wordt niet alleen bepaald door hun technisch vernuft. Vaak zijn juist innovaties op organisatorisch en/of maatschappelijk vlak doorslaggevend. De betrokkenheid van alle stakeholders in het innovatieproces is daarom essentieel. Dankzij het Living Lab bieden wij een omgeving waar al deze stakeholder bij elkaar komen om innovaties te testen en verbeteren waardoor het proces versneld kan worden.” 

Het Living Lab bevindt zich in het hoofdkantoor van Worth Systems: Laan van Vredenoord 11, 2289 DA Rijswijk. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7376175). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.