Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe CorelDRAW Graphics Suite verhoogt de productiviteit

 

Corel heeft nieuwe updates aangekondigd voor haar CorelDRAW Graphics Suite. Met deze nieuwe updates kunnen ontwerpers hun creativiteit en productiviteit optimaliseren en tegelijkertijd verbonden blijven met klanten en collega’s in een wereld waarin extern werken steeds meer de norm wordt.

De alles-in-één ontwerpoplossing levert een nieuwe gepersonaliseerde leerervaring waarmee gebruikers over alle mogelijkheden beschikken om hun kennis en vaardigheden uit te breiden. Tegelijkertijd zorgt de nieuwe suite ervoor dat klanten en teams eenvoudig vanaf iedere locatie kunnen samenwerken aan het ontwerpproces dankzij toegang tot real-time samenwerking. Bovendien omvatten de updates versnelde fotobewerking, tijdbesparende verbeteringen en een scala aan functies in de suite waarmee ontwerpers sneller dan ooit hun unieke creatieve visie kunnen waarmaken.

John Falsetto, head of graphics & productivity products zegt: “De manier waarop we werken is fundamenteel veranderd en mensen hebben behoefte aan oplossingen waarmee ze hun creatieve talent kunnen aanboren, met anderen kunnen samenwerken en onderling zeer nauw verbonden kunnen blijven. De nieuwste updates voor CorelDRAW Graphics Suite brengen onze missie, om creativiteit voor iedereen te ontgrendelen en ontwerp te democratiseren, een stap dichterbij. Organisaties kunnen vanaf nu profiteren, zodat ze hun ideeën en creativiteit niet hoeven te beperken en medewerkers meer betrokken zijn, de productiviteit wordt verhoogd en de bedrijfsgroei wordt gestimuleerd.”

CorelDRAW® Graphics Suite-abonnees profiteren van een flexibelere manier om up-to-date te blijven met toegang tot de nieuwste tools, verbeterde functies en leermiddelen. Ze krijgen ook de beschikking over extra lettertypen, creatieve sjablonen en ondersteuning voor de nieuwste technologieën, zodat ze hun creativiteit optimaal kunnen benutten. De nieuwe exclusieve updates zijn onder andere:

  • Abonnees kunnen snel hoogwaardige afbeeldingen maken met verbeteringen voor fotobewerking: Gebruikers kunnen creatiever en tot 10 keer sneller resultaten behalen met het verbeterde koppelvenster/controlevenster ‘Aanpassingen in Corel PHOTO-PAINT™’. Met aanvullende aanpassingsfilters en nieuwe bewerkingsopties voor bestaande filters is het sneller dan ooit om hoogwaardige resultaten te produceren. Met de nieuwe workflow voor beeldaanpassingen kunnen abonnees voorkeuren indelen in aangepaste categorieën of kiezen uit een nieuwe collectie met speciaal samengestelde voorkeursstijlen. Ook kunnen ze nu instellingen voor aanpassingsfilters opslaan, zodat ze deze later gemakkelijk opnieuw kunnen gebruiken.
  • Gebruikers kunnen nieuwe vaardigheden en technieken aanleren met toegang tot een gepersonaliseerde leerervaring: Abonnees kunnen sneller succes behalen dankzij toegang tot trainingen die speciaal op hen is toegesneden. Gebruikers krijgen aanbevelingen op basis van de manier waarop ze werken en wat ze willen bekijken in het koppelvenster/controlevenster ‘Leren’. Daarnaast kunnen ze in online inhoud zoeken tijdens het creëren via het tabblad ‘Verkennen’.
  • Abonnees kunnen hun workflow versnellen en profiteren van grotere productiviteit met nieuwe verbeteringen die door gebruikers zelf zijn aangevraagd: Gebruikers kunnen gemakkelijk professioneel resultaat leveren dankzij toegang tot een scala aan moderne nieuwe sjablonen die hen de inspiratie bieden om creatief aan de slag te gaan. Ze kunnen sjablonen eenvoudig aanpassen en zo unieke ontwerpen maken. Gebruikers kunnen op deze manier sneller pagina's toevoegen met minder handmatige schikking. Daarnaast is het mogelijk om pagina's op meer natuurlijke wijze weer te geven en het formaat ervan aan te passen dankzij verbeteringen in het venster ‘Pagina’s’. Bovendien kunnen ze nu gebruikmaken van de nieuwe ondersteuning voor TIFF, EPS en SVG in de workflow voor export van meerdere items. Met een nieuwe feedbacklus in het product beschikken ontwerpers over de mogelijkheden om direct bij te dragen aan het toekomstige ontwerp van CorelDRAW Graphics Suite. Op deze manier kunnen ontwerpers hun ideeën insturen en stemmen op de suggesties die anderen hebben ingezonden.

Ga voor meer informatie over de updates voor CorelDRAW Graphics Suite naar: www.coreldraw.com.

Beschikbaarheid en prijzen

CorelDRAW Graphics Suite is verkrijgbaar voor Windows, macOS, het web, iPad en mobiele apparaten in het Engels, Duits, Italiaans, Frans, Spaans, Portugees (Brazilië), Nederlands, Pools, Tsjechisch, Russisch, Chinees (vereenvoudigd en traditioneel), Turks, Zweeds en Japans. Een abonnement kost € 369 per jaar. Permanente licenties voor CorelDRAW Graphics Suite 2021 zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs € 779. De prijzen in euro's zijn inclusief btw.

Klanten in het bedrijfsleven en het onderwijs kunnen profiteren van volumelicentie opties en onderhoud. Voor meer informatie over zakelijke licenties voor CorelDRAW Graphics Suite, gaat u naar www.coreldraw.com/business, en voor meer informatie over educatieve licenties voor CorelDRAW Graphics Suite, gaat u naar www.coreldraw.com/education/.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7327887). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.