Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hoe mooi is het aanbod van Bitcoin Buyer?

 

Een trading bot dat werkt aan de hand van de meest geavanceerde Artificial Intelligence technologieën en waarbij winstgevendheid van Bitcoin-kopers kan oplopen tot 90% bij hoge volatiliteit. Het lijkt te mooi om waar te zijn maar Bitcoin Buyer profileert zich met dit aanbod. Hoe mooi is het aanbod van Bitcoin Buyer? Aan de hand van dit artikel kun je een beeld schetsen.

Hoe ziet het aanbod van Bitcoin Buyer eruit?

Bitcoin Buyer is een trading bot. Je kunt dus via dit platform gebruik maken van handelssoftware waarmee je het daadwerkelijke handelen in Bitcoins kunt automatiseren. Zoals aangegeven maakt Bitcoin Buyer hiervoor gebruik van geavanceerde Artificial Intelligence technologieën om bijvoorbeeld big data op een snelle en efficiënte manier te analyseren. Door het gebruik van de Natural Language Processing (NLP)-technologie kunnen nieuwsberichten over Bitcoins geanalyseerd worden. Als je weet dat nieuwsberichten en de ontwikkelingen in de wereld van grote invloed zijn op de Bitcoin koers, snap je direct hoe waardevol deze technologie kan zijn.

Hoe werkt deze Bitcoin koper?

Het platform van Bitcoin Buyer is uiteraard zeer gebruiksvriendelijk ingericht. Je kunt dus heel eenvoudig een account aanmaken en de handelsrobot gereedmaken voor de livegang. Het gebruik van deze Bitcoin koper is gratis maar het is goed om te weten dat de winstgevende accounts worden belast met een commissie van 2%. Een ander punt die we zeker moeten vermelden is dat er een minimale inleg van 250 US dollar wordt vereist. Ook dit is een gebruiksvriendelijke keuze want in de cryptowereld is dit een schijntje. Bitcoin Buyer inloggen gaat eenvoudig en desgewenst kun je de hybride app installeren op je smartphone.

Wat mag je verwachten van Bitcoin Buyer?

We durven geen verwachtingspatroon te creëren van Bitcoin Buyer. Hiervoor is zijn de Bitcoin koersen teveel aan veranderingen onderhevig en zijn de risico’s van het handelen hierin te groot. Bitcoin Buyer durft dit zelf wel. Op de website van deze handelssoftware valt te lezen dat de winstgevendheid van Bitcoin-kopers kan oplopen tot 90% bij hoge volatiliteit en de meerderheid van de vele gebruikers bevestigt dat de gemiddelde dagelijkse winstgevendheid van 15% tot de mogelijkheden behoort. Dit zijn veelbelovende cijfers die om de eerder genoemde redenen zeker wel met een korrel zout genomen moeten worden.

Is het aanbod van Bitcoin Buyer te mooi om waar te zijn?

Of het aanbod van Bitcoin Buyer te mooi is om waar te zijn, valt lastig vast te stellen. Het is wel goed om te realiseren dat de handelsrobot werkt op basis van de handelsstrategieën en risicoprofielen van de gebruiker. De crypto kennis en het inzicht van de trader zelf vormen in dit geval dus immers een belangrijke basis van het succes van de Bitcoin investering en dat is wel iets om te realiseren bij de overweging om gebruik te maken van deze handelssoftware.

 

  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7324255). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.