Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Atomeus onderdeel geworden van Fitch Group

 

Atomeus, koploper in business process automation en smart software robots, is onderdeel geworden van Fitch Group, FD Gazellen 2020 winnaar en actief in data analytics en digital finance. Door deze krachtenbundeling kan Atomeus haar klanten nog beter integraal ondersteunen bij digital transformation, data analytics en digital finance.

Ook zal hierdoor de ontwikkeling en invoering van AI en Smart Software Robots bij bedrijven een positieve push krijgen. CEO Raoul Rahimbaks van Atomeus is per 1 januari 2022 benoemd tot COO van Fitch Group.

Atomeus en Fitch Group hebben voor een samenwerking gekozen vanwege de synergie tussen de organisaties en de klik tussen de leiders. Beide bedrijven maken een snelle groei door en lopen voorop op het gebied van digitale transformatie. De samenwerking leidt tot nieuwe concurrentiekracht, lagere kosten en een kwaliteitsimpuls van de klantorganisatie. Bovendien kunnen zij nu gezamenlijk hun klanten nog beter bedienen op het gebied van digital transformation, data analytics en digital finance en is versnelde doorontwikkeling van AI en Smart Software bij bedrijven mogelijk. Om zo bij te dragen aan structurele verbeteringen in de organisaties van hun klanten.

Groei en ontwikkeling

Als CEO van Atomeus en nieuwe COO van Fitch Group heeft Raoul Rahimbaks grootse plannen: “Mijn grootste bijdrage zal liggen bij het samenbrengen van de verschillende disciplines, het in kaart brengen van de identiteit van de organisatie en het formuleren van een duidelijke visie en strategie, samen met het leadership team. Dit zal leiden naar verdere groei en voortgaande technologische ontwikkeling, waarvan onze klanten de vruchten zullen plukken.”

Over Fitch Group

Fitch Group bestaat uit Fitch Finance, Fitch Data en Atomeus. De groep specialiseert zich op digitaliseringsvraagstukken op gebied van Finance, Data en met ingang van 2022 ook op robotisering. Kijk hier voor meer info.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7303582). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.