Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Co-creatie Edutrainers & SPEYK lanceren initiatief 'Nóg beter onderwijs'

 

Onderwijsvrienden Edutrainers en SPEYK willen met hun co-creatie in digitaal onderwijs de gelijke leerkansen voor ieder kind bevorderen. Met de introductie van hun samenwerking voor ‘Nóg beter onderwijs’, bieden zij schoolbestuurders, schoolleiders en leraren handvatten om verschil te gaan maken in het onderwijs. Een eerste handvat is het artikel ‘Pak je rol, schoolleider’.

Edutrainers en SPEYK zijn van mening dat zij samen ‘Nóg beter onderwijs voor ieder kind’ kunnen bieden. Door het combineren van ieders specialisme en kennis op het gebied van digitaal onderwijs, willen zij daad- en denkkracht leveren aan schoolbestuurders, schoolleiders en leraren.

Laura Walter-Goudsmit, CEO Edutrainers: “We hebben in SPEYK een inhoudelijk partner gevonden die onze visie deelt over het onderwijs en de rol en noodzaak van de digitale transformatie in de onderwijssector. Gezamenlijk kunnen we meer continuïteit en groei bieden aan onderwijsinstellingen en elk kind gelijke kansen geven.”

Greg Priem, Strategisch Onderwijs Adviseur SPEYK: “We delen dezelfde passie en gedrevenheid voor het onderwijs en het kind. Toen we zagen dat we elkaar in dienstverlening fantastisch kunnen aanvullen, ontstond onze co-creatie om écht impact te gaan maken. Niet voor onszelf maar omdat elk kind het beste onderwijs verdient.”

Walter-Goudsmit en Priem verwachten dat scholen grote sprongen kunnen maken in duurzaam onderwijs met gelijke kansen voor ieder kind, dankzij de samenwerking met kennispartners zoals Edutrainers en SPEYK.

Handvatten voor nóg beter onderwijs

Schoolbestuurders, schoolleiders en leraren zullen in de komende tijd handvatten aangereikt krijgen voor het realiseren van duurzaam beter onderwijs. Edutrainers & SPEYK hanteren hierbij de bouwstenen Strategisch Onderwijskundig Advies, ICT Fundament Technologie Beveiliging, Sturing Digitale Adoptie, Digitale Didactische Vaardigheden, Schoolleider keuzes & impact maken, Leraar duurzaam & beter onderwijs en Het beste onderwijs voor ieder kind.

Een eerste handvat is het artikel ‘Pak je rol, schoolleider’ welke ingaat op de strategische onderwijskundige rol van schoolleiders: www.edutrainers.com/whitepapers

Over Edutrainers

Edutrainers biedt leraren ondersteuning in hun digitale didactische vaardigheden. Het bedrijf ontwikkelt leerblokken en workshops samen met experts die nog lesgeven. Het aanbod is gebaseerd op de Europese leerlijn ‘ Digitale Competence Framework for Educators (DigCompEdu)’ en toegespitst op digitale didactiek rondom AVG, Microsoft 365, Google Workspace en Flip je les (apps en tools).www.edutrainers.com

Over SPEYK 

SPEYK zet technologie in om het verschil door duurzaam en nóg beter onderwijs en leren mogelijk te maken. Het bedrijf geeft advies over de inzet van technologie voor een blijvende veilige digitale werk- en leeromgeving. Speyk ondersteunt scholen, besturen en stichtingen in hun weg naar onderwijs zónder houdbaarheidsdatum. www.speyk.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7257764). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.