Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Laura Walter-Goudsmit van Edutrainers genomineerd 'Diversity in Tech Award'

 

Laura Walter-Goudsmit, directeur van Edutrainers in Haarlemmermeer, is genomineerd voor de Diversity in Tech Awards. Dit is een internationale verkiezing voor vrouwen in de techniek.

De jury heeft Walter-Goudsmit benoemd tot één van de vijf finalisten van de ‘Rising Star Awards’. Dit is een speciale ‘Recognation Award’ voor de inzet van vrouwelijke leiders in de tech-industrie. Walter-Goudsmit is vereerd met deze internationale nominatie en hoopt dat zij de award op 7 oktober 2021 wint, dankzij haar inzet met Edutrainers voor digitale professionalisering van leraren.

Bijzondere erkenning

Walter-Goudsmit haalde in 2020 al de shortlist voor de Diversity in Tech Awards. Dit jaar is zij dus gekozen tot één van de vijf finalisten voor de ‘Rising Star Awards’. De nominatie is voor haar een bijzondere erkenning voor haar inzet als vrouwelijke leider in de tech-industrie. Daarbij ziet zij het ook als een mooie stimulans voor andere vrouwen die werken in deze branche.

Uitreiking donderdag 7 oktober

Op donderdag 7 oktober maakt de jury online vanuit Dublin bekend of Walter-Goudsmit de ‘Rising Star Awards’ wint. “Ik vind het een eer voor deze award genomineerd te zijn. Het is een opsteker voor de technische en onderwijsbranche dat een internationale nominatie uitgaat naar een Nederlandse onderneemster zoals ik. Ik kijk vol vertrouwen en spanning uit naar de uitreiking”, aldus Walter-Goudsmit.

De nominatie

De jury heeft Walter-Goudsmit genomineerd op basis van de aanbeveling van haar team dat zegt ‘onder de indruk te zijn van haar vaardigheden als leider en hoe zij Edutrainers met passie en toewijding leidt’. Walter-Goudsmit werd op 33-jarige leeftijd CEO van Edutrainers en probeert van het bedrijf een voorloper te maken op (digitaal) onderwijs. Dit doet zij vol toewijding, visie en passie.

Walter-Goudsmit reorganiseerde het bedrijf naar een lean startup model en zorgde in korte periode voor groei met structuur, discipline en social selling. Haar positiviteit en het zien van nieuwe kansen maakt haar een moderne leider. Ze is een voorstander van meer vrouwen in leidinggevende posities en meer vrouwen in de tech-industrie. Ze won eerder al de nominatie van Techgirl van de maand en is geïnterviewd door Computable over haar visie als vrouwelijk leider van een techbedrijf.

Over de Diversity in Tech Awards

De Diversity in Tech Awards, voorheen bekend als de Women in Tech awards, worden jaarlijks uitgereikt. Met haar verkiezing wil de organisatie de schijnwerpers richten op de prestaties van organisaties die een meer diverse werkplek creëren en streven naar het verkleinen van de Genderkloof in de technologiesector. Naast awards in verschillende categorieën krijgt de techbranche extra aandacht met de Special Recognition Award waaronder de ‘Rising Star Awards”. Meer info: Diversity in Tech Awards – 7 oktober 2021.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7238664). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.