Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Prime Vision nieuwste sponsor Vattenfall Solar Team

 

Al ruim twintig jaar ontwikkelt een team van gepassioneerde studenten van TU Delft steeds betere versies van hun zonneracewagen Nuna. Zij wonnen hiermee meerdere malen de internationale Solar Race. Het team past duurzame en innovatieve technologieën toe om als pioniers te laten zien hoe we een duurzame toekomst tegemoet gaan.

Het Vattenfall Solar Team gaat samenwerken met Prime Vision uit Delft. Het bedrijf in robotica en computer vision integratie voor logistieke en e-commerce bedrijven herkent zich in de passie van het studententeam van TU Delft voor duurzame en innovatieve technologieën. Als sponsor zorgt het voor commerciële support, technische knowhow en resources bij de bouw van zonneracewagen Nuna11.

Al ruim twintig jaar ontwikkelt een team van gepassioneerde studenten van TU Delft steeds betere versies van hun zonneracewagen Nuna. Zij wonnen hiermee meerdere malen de internationale Solar Race. Het team past duurzame en innovatieve technologieën toe om als pioniers te laten zien hoe we een duurzame toekomst tegemoet gaan. Zij kunnen dit niet alleen. Daarom heeft Prime Vision uit Delft zich als nieuwe sponsor bij het initiatief aangesloten. Het bedrijf ziet synergie in een samenwerking, omdat beide partijen de beste technologische oplossingen ontwerpen en ontwikkelen.

Innovatie, duurzaamheid, ontwikkeling

“Als merk dragen wij innovatie, duurzaamheid en ontwikkeling van (jong) talent een warm hart toe. Wij herkennen de passie en zijn ambitieus omdat de wereld vraagt om vooruitstrevende oplossingen. Wij vinden het een eer om commercieel, technisch én met mankracht bij te kunnen dragen aan de bouw van Nuna11”, aldus Dirk van Lammeren van Prime Vision. Het team en de sponsor hopen gezamenlijk dit jaar eurekamomenten te kunnen beleven met Nuna11.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7213553). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.