Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems maakt winnaars Partner Awards bekend

 

OutSystems kondigt vandaag de winnaars aan van hun Partner of the Year Awards. In totaal werden 21 partners erkend als Partners of the Year voor hun bijdrage aan het realiseren van new business, het uitbouwen van centres of excellence en het leveren van uitzonderlijke digitale transformatieprojecten.

De Global Partner of the Year Award gaat naar Everis, an NTT Data company, voor succesvolle uitbreiding van het OutSystems-platform naar nieuwe industrieën en regio’s. In Nederland neemt IG&H de Pioneer-award in ontvangst voor het samenwerken aan de meeste nieuwe klantaccounts en de Rainmaker-award voor het genereren van de meeste licentie-inkomsten. Team Resilience uit Utrecht neemt de Rookie of the Year-award in ontvangst voor beste nieuwkomer.

Europese winnaars

Naast IG&H en Team Resilience zijn in Europa ook Deloitte, PwC, KPMG, Babel en eSystems in de prijzen gevallen:

· Deloitte – Rising Star: award voor het bouwen van het grootste team van gecertificeerde ontwikkelaars op het OutSystems-platform. Momenteel met 338 certificeringen.

· eSystems (Finland) – Champion: award voor het initiëren van de meeste nieuwe verkoopkansen.

· Babel (Spanje) – Hero: award voor het realiseren van de hoogste klanttevredenheid: 5 uit 5 sterren op vier verschillende projecten. 

· PwC – Most Valuable Project: erkend voor hun werk met Emirates Post.

· KPMG – Accelerator: award voor de kredietbeheeroplossing die bedoeld is om banken en financiële instellingen sneller naar de markt te brengen.

Groei van partnerprogramma

Wereldwijd is het aantal projecten van partners in het OutSystems channel partnerprogramma sterk gegroeid. Het verbeterde 2020 partnerprogramma, dat in juli van start ging, heeft nu meer dan 100 partners die verkoop- en/of leveringsvergunningen hebben verdiend, waaronder 800 technische certificeringen die door individuen bij partnerfirma's zijn verdiend. Kijk voor alle winnaars op: https://www.outsystems.com/news/partner-award-winners-2020/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7053946). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.