Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Solvinity en Axians maken cloud transparant

 

Steeds meer bedrijven kiezen voor een geïntegreerde oplossing, van werkplekdienst tot telefonie en van applicatie-hosting tot managed cloud. Denk bijvoorbeeld aan een lokale netwerkomgeving in combinatie met een volledige beheerde cloud-infrastructuur voor bedrijfstoepassingen, inclusief security en back-up. Axians en Solvinity bieden daarvoor een geïntegreerde oplossing die klanten als één dienst afnemen.

Axians en Solvinity hebben in de praktijk ervaren dat klanten gecombineerde dienstverlening willen zien als één dienst. De afgelopen jaren hebben de twee bedrijven verschillende projecten en diensten samen opgezet. Axians ontwikkelde bijvoorbeeld diverse communicatieservices zoals de Flexibele Cloud Werkplek, diverse Unified Communications (UC) diensten en Network-as-a-Service, waar Solvinity met name haar dienstverlening rondom cloud, datacenter en het beheren van applicaties heeft uitgebouwd.

“Gezamenlijke opdrachten bij onder andere Generali, ONVZ en de Gemeenschappelijke Regeling Rijn en Braassem zijn voor ons het ultieme bewijs dat deze samenwerking door de markt wordt gewaardeerd”

Hans van den Broek, Commercieel Directeur bij Solvinity: “De services die Axians en Solvinity samen leveren, vormen één dienst, die vraagt om één aanspreekpunt. Dat Axians bijvoorbeeld werkplekdiensten levert en dat Solvinity de bedrijfsapplicaties centraal en veilig beheert in een public, private of hybride cloud, is de eindgebruiker om het even – die wil een gebruiksvriendelijke toepassing zonder zorgen over support of beheer. We komen hiermee tegemoet aan de wens van bedrijven en instellingen om service-integratie, waarbij één partij het ecosysteem beheert.”

Axians en Solvinity hebben vanuit die gedachte en de ervaring uit meerdere gezamenlijke projecten een samenwerking opgezet om bedrijven met 200 tot 3.000 werkplekken goed begeleid en gefaseerd naar de cloud te helpen.

Tom Greeve, directeur bij Axians: “Samenwerken is een kernwaarde van Axians en cruciaal voor behoud van succes in de toekomst. De strategische samenwerking met Solvinity is voor ons een uitstekend voorbeeld van hoe twee bedrijven elkaar naadloos aanvullen en versterken, doordat cultuur en aanpak veel overeenkomsten vertonen. Samen zijn we succesvol in totale IT-outsourcing, waarbij de focus ligt op end-to-end dienstverlening. Door onze krachten te bundelen kunnen we klanten beter adviseren en ze helpen hun doelstellingen te behalen. Gezamenlijke opdrachten bij onder andere Generali, REISinformatiegroep, ONVZ en meest recentelijk de Gemeenschappelijke Regeling Rijn en Braassem zijn voor ons het ultieme bewijs dat deze samenwerking door de markt wordt gewaardeerd.”

Van den Broek: “Solvinity en Axians hebben een reputatie opgebouwd in hun eigen specialisme. Die kracht willen we behouden en tegelijkertijd een brede dienstverlening in public, private en hybride cloud-oplossingen aanbieden. Dat betekent dat we gezamenlijk een totaalpakket leveren van op elkaar afgestemde producten die samen één dienst vormen, zowel technisch als commercieel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6422779). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.