Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stabiplan Autodesk-portefeuille naar CAD&Company;

 

Sinds 1 januari 2018 heeft CAD & Company de complete Autodesk-portefeuille overgenomen van Stabiplan. Stabiplan gaat zich volledig richten op de eigen software Stabicad en MEPcontent. Zij hebben voor de overdracht van deze portefeuille gezocht naar een betrouwbare partner met de juiste kennis in huis en deze gevonden in CAD & Company. Beide bedrijven werken vanaf nu nog intensiever samen.

Stabiliteit en groei
Stabiplan gaat zich volledig richten op de verdere groei en ontwikkeling van Stabicad en MEPcontent. Daarom is er voor gekozen om de Autodesk-producten niet langer direct te vertegenwoordigen. Met de overdracht naar CAD & Company is de stabiliteit voor de klanten gegarandeerd. CAD & Company is Autodesk Gold partner en in 2013, 2016 en 2017 gekozen tot Autodesk Partner of the Year in de Benelux. Daarnaast zijn zij door Autodesk erkend en gecertificeerd als bouw-, civiel- en industriespecialist. Met het Autodesk BIM360 portfolio ondersteunt CAD & Company ook de digitale processen in de installatietechniek.

CAD & Company en Stabiplan
CAD & Company coacht sinds 1994 bedrijven in de bouw, civiele techniek en industrie om het maximale uit hun ontwerp te halen. Hierbij coachen zij hen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Stabiplan staat sinds 1990 in Nederland en België aan de basis van de ontwikkeling van ontwerpsoftware voor de installatietechniek. Rob Oud, directeur van CAD & Company en Gijs Willem Sloof, directeur van Stabiplan kennen elkaar al ruim twintig jaar en het vertrouwen tussen beiden is groot.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6278361). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.