Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CAD & Company ontvangt Autodesk Partner Award

 

Winnaar

CAD & Company heeft de Autodesk Partner Award ontvangen voor snelst groeiende partner in de Benelux en Frankrijk. Deze is uitgereikt tijdens de One Team Conference, Autodesk OTC 2017, in Las Vegas.

Award snelst groeiende Autodesk Partner
Autodesk reikt elk jaar awards uit aan een select aantal partners over de hele wereld. CAD & Company ontving zo’n award al eerder in 2013 en vorig jaar. Deze award voor snelst groeiende Autodesk Partner is een beloning voor de inzet van het afgelopen jaar. De snelle groei van het bedrijf is met name het gevolg van samen met opdrachtgevers zoeken en invullen van innovatiekansen.

Samen innovatie waarmaken
Samen innovatie waarmaken, dat is waar CAD & Company voor staat. Een voorbeeld daarvan is digitalisering van de bouwplaats, door BIM naar de uitvoering te brengen. Recent brachten zij de bouwhelm van de toekomst naar Nederland, de DAQRI Smart Helmet. Verder is het bedrijf actief met Virtual Reality toepassingen en gedetailleerde visualisaties van projecten in de bouw, civiele techniek en industrie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5967627). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.