Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

3 tips om jouw bedrijf te professionaliseren als ZZP’er

 

De consument wil graag zaken doen met een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Hoe zorg je als eenpitter voor deze professionele uitstraling? In deze blog delen we 3 handige tips die jij kunt toepassen om snel en gemakkelijk de professionaliteit van jouw bedrijf te vergroten.

1.   Postadres

Ieder bedrijf heeft een zakelijk adres nodig. Als ZZP’er betekent dit vaak dat je jouw huisadres inzet als zakelijk adres. Wil je liever niet dat jouw klanten weten waar je woont? Dan kun je gemakkelijk een virtueel postadres huren. Bij een virtueel postadres krijg je een adres voor je KVK inschrijving en ontvang je alle post op dat adres. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de post door te laten sturen naar je huisadres of om het te laten inscannen. Daarna kun je beslissen wat je doet met de post. Bewaren of laten vernietigen. Zo een postadres zorgt dus niet alleen voor meer professionaliteit en privacy, maar ook nog eens voor meer gemak.

2.   Zakelijk telefoonnummer

Een 06-nummer als zakelijk nummer is voor jou gemakkelijk, maar zorgt er ook voor dat je zakelijk en privé moeilijk kunt scheiden. Zo kan het zomaar voorkomen dat jij op zondagmiddag aan de familiebarbecue zit en gebeld wordt door een klant. Dat werkt niet echt prettig natuurlijk. Het is daarom aan te bevelen om een zakelijk telefoonnummer aan te schaffen. Je kunt hiervoor een tweede telefoon abonnement aanschaffen, maar je kunt ook een 085 nummer aanvragen. Een 085 nummer is een landelijk netnummer. Het voordeel is dat een 085 nummer niet plaats- of regio gebonden is, daardoor is het een van de meest gekozen netnummers voor ondernemers. Het geeft je bedrijf een landelijke uitstraling en voor klanten is de 085 extensie herkenbaar en betrouwbaar. Een 085 nummer vraag je gemakkelijk aan bij Voys. Zij specialiseren zich in VoIP telefonie. Bellen via het internet.

3.   Zakelijk e-mailadres

We sluiten de lijst af met een van de belangrijkste stappen bij het professionaliseren van je bedrijf. Een zakelijk e-mailadres waarbij je bedrijfsnaam de extensie is van je e-mail. Hoe kom je aan zo een zakelijk e-mailadres? Via je hosting provider. Als je jouw website gaat hosten, krijg je van de provider vaak een aantal e-mailadressen er automatisch aan gekoppeld. Je zakelijke e-mail kun je ook gemakkelijk koppelen aan je bekende G-mail of Hotmail account. Zo ontvang je al je e-mails op een plek en heb je gemakkelijk toegang tot belangrijke, zakelijke mails.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7384507). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.