Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ontwikkel jezelf door bij QISS-IT

 

Werken in de IT is over de jaren heen steeds populairder geworden. Zelfs zonder ervaring of vooropleiding kan je bij QISS IT beginnen. Enthousiasme en talent is erg belangrijk en door een traineeship kan je werken en leren tegelijk waardoor je je kan voorbereiden op een kansrijke toekomst. Zo kan je focussen op door ontwikkelen terwijl je er ook nog eens een leuke aan overhoudt. Interesse? Lees dan snel verder of bekijk de website van QISS IT!

De voordelen van detachering in de IT

Als je graag wilt werken in de IT verwachten veel bedrijven natuurlijk dat je de nodige ervaring op hebt gedaan. Voordat je een vaste baan kan krijgen moet je een opleiding of al eerder gewerkt hebben in de IT. Een studie duurt vaak vier jaar en wanneer je al een andere studie hebt afgerond kan het best duur zijn. Door detachering in de IT bij QISS IT kan je ervaring opdoen bij bedrijven in de praktijk en door ontwikkelen door verschillende cursussen en andere lesmethodes. 

IT detachering voor iedereen van QISS zorgt er dus voor dat je kan werken en door ontwikkelen. Wat houdt detachering in? Wanneer een bedrijf bezig is met een project en wel extra hulp kan gebruiken kunnen ze via een detacheringsbureau personeelsleden inhuren zonder deze zelf aan te nemen. Dit gaat via een detacheringsbedrijf zoals QISS IT. Hoe lang je bij het bedrijf moet werken aan een opdracht verschilt natuurlijk per situatie, en welk project je aan moet werken ook. Detachering kan voor een paar maanden zijn maar ook voor een paar jaar. 

Door detachering bij de IT kan je dus door blijven ontwikkelen en bij bedrijven praktijkervaring opdoen door mee te werken met belangrijke projecten binnen de bedrijfsprocessen. Dit zorgt voor beide voordelen voor het personeel en voor het bedrijf. Het bedrijf krijgt een specialist in de IT die de werkprocessen kan ondersteunen en een steentje bij kan dragen tijdens het proces en de werknemer kan door blijven ontwikkelen door meer te leren over de IT en natuurlijk meer praktijkervaring op te doen. 

Door ontwikkelen met QISS IT 

Of je nou een IT talent bent, wilt worden of er juist op zoek bent naar een, bij QISS IT kan je terecht. QISS IT richt zich op jonge professionals die begeleid worden bij het ontdekken van de arbeidsmarkt en verschillende banen die deze kent. Daarnaast word je ook geholpen met door ontwikkelen door verschillende cursussen en trainingen op het gebied van de IT. Je werkt mee met echte bedrijven in een professionele omgeving om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Een detacheerbedrijf bezit dus over personeel dat kan worden verhuurd aan andere bedrijven die extra ondersteuning of een specialist nodig hebben voor een project of taak. Zo worden beide de werknemers en klanten van een detacheringsbureau blij gehouden. Daarnaast is het de beste manier om te ontwikkelen als individueel persoon in de IT zonder een hele studie te hoeven volgen of vast te solliciteren bij een bedrijf. Meer weten? Bekijk de website hier

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7375156). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.