Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De H1 Group groeit verder door fusie met DP Creative

 

Het design- en webdevelopmentbureau DP Creative, gevestigd in Rotterdam, sluit zich per 1 november 2020 aan bij de snel groeiende H1 Group. Eerder dit jaar in juli, kwam er al een succesvolle fusie tot stand met het e-commerce bureau Supportdesk. Met de expertise van het DP Creative team, heeft de H1 Group er een nieuwe aanwinst bij. Inmiddels is DP Creative verhuist naar de Science Tower aan de Marconistraat.

Ook voor de toekomst is de H1 Group op zoek naar andere fusie en overname partners. Deze fusies zijn onderdeel van de groeistrategie van de H1 Group. De fusies zorgen ervoor dat de business units meer slagkracht hebben en elkaar versterken in de toekomst. 

Peter de Jong, oprichter van DP Creative blijft betrokken en zal het team van DP Creative blijven aansturen.

Peter de Jong: 'We zijn op zoek gegaan naar een sterke partner die DP Creative kon helpen verder te laten groeien. We zijn in contact gekomen met Michel Willems van de H1 Group en ontdekten dat we een goede aanvulling zouden zijn binnen de H1 Group. Samen kom je immers verder dan in je eentje. Als onderdeel van de H1 Group hebben we nu voldoende kennis en capaciteit om nu ook complexe of grotere projecten aan te kunnen met het hele team van H1.' 

Mede oprichter van H1 webdevelopment Michel Willems, vult hierbij aan: ‘Door de fusie met dit mooie bedrijf hebben we onze expertise uitgebreid in verschillende branches, zoals de Vastgoed en Zorg sector. Met DP Creative hebben we, zoals de naam al zegt, een creatief team erbij die een waardevolle aanvulling is binnen de H1 Group. Onze technische kennis en onze grote webdevelopment capaciteit combineren we met het creatieve brein van DP Creative, wat ervoor zorgt dat de propositie van DP Creative wordt verstevigd, en het merk DP nog sterker wordt.’

Het DP Creative label blijft dus bestaan. Het grotere gezamenlijke team van de H1 Group zorgt wél voor extra innovatiemogelijkheden en slagkracht voor kleine én grote projecten. De H1 Group bouwt en onderhoudt Shopware of Magento webshops en Wordpress websites. H1 ontwikkelt ook marktplaatsen voor B2C en B2B bedrijven en implementeert Pim systemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7093382). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!