Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

R-Go Tools introduceert circulaire monitorarm

 

Als ergonomische specialisten zetten we een nieuwe stap in het ontwerpen van duurzame ergonomische producten. De unieke combinatie van modulariteit, duurzaamheid en ergonomie heeft geresulteerd in een nieuwe lijn van betaalbare monitorarmen die aansluiten bij onze visie om gezond werken tot een standaard te maken.

 

 

R-Go Tools introduceert de Caparo en Zepher Circulaire Monitor Armen 

Hiermee zetten we een nieuwe standaard van circulair ontworpen duurzame monitorarmen met een minimale carbon footprint voor gezond computerwerk. 

Als ergonomische specialisten zetten we een nieuwe stap in het ontwerpen van duurzame ergonomische producten. De unieke combinatie van modulariteit, duurzaamheid en ergonomie heeft geresulteerd in een nieuwe lijn van betaalbare monitorarmen die aansluiten bij onze visie om gezond werken tot een standaard te maken. Het werken met computers heeft veel voordelen, maar helaas ook enkele nadelen. Terwijl we steeds meer tijd achter een scherm doorbrengen, heeft ons lichaam de neiging om een gebogen houding aan te nemen. In deze onnatuurlijke houding moeten de nekspieren het gewicht van het hoofd dragen. Met de kin op de borst, bereikt de kracht op onze nek al snel 27 kilo! Dit is veel te zwaar voor de nekspieren en kan pijn veroorzaken. 

Ergonomisch Modulair

Onze monitorarmen zijn modulair opgebouwd zodat je in elke situatie een ergonomische werkplek kunt creëren. Werk je met meerdere schermen of gebruik je graag een documenthouder of laptop arm? Het is allemaal mogelijk met behulp van aparte modules. Het voordeel van deze modulariteit is dat de arm eenvoudig kan worden geüpgraded of vervangen. Zo kun je bijvoorbeeld Zepher-modules en (dynamische) Caparo-modules combineren of uitwisselen. 

Duurzaamheid

Wij geloven dat duurzaamheid al bij het ontwerp begint. Onze monitorarmen zijn ontworpen volgens de principes van "Circulair Productontwerp" met als doel een lage carbon footprint. De hoeveelheid CO2 die nodig is om een Zepher monitorarm te produceren is 5 kg CO2. Dit komt overeen met slechts 27,2 km autorijden. Een groot voordeel van de modulariteit is dat bij reparaties of upgrades vaak slechts één module vervangen hoeft te worden in plaats van de hele monitorarm. Zo bespaar je niet alleen kosten, maar ook het milieu. Wij hebben voor onze monitorarmen een "100% circulair" certificaat ontvangen. 

Gepatenteerd Nederlands Ontwerp

De R-Go monitorarmen zijn ontworpen in Nederland en gemaakt van hoogwaardig materiaal voor een betaalbare prijs. Het ontwerp is gebaseerd op een minimaal gewicht met gebruik van duurzame materialen. 

Line-Up 

R-Go Zepher C2 Circulaire Enkele Monitor Arm

Deze monitorarm is bijzonder geschikt voor de vaste werkplek en kan door zijn gereedschap loze instelbaarheid eenvoudig in een andere stand worden gezet. De R-Go Zepher C2 Circulaire Enkele Monitorarm ondersteunt schermen tot 8Kg en wordt geleverd met een van boven het werkblad af monteerbare klem. Door het modulaire ontwerp kan deze arm eenvoudig worden uitgebreid met een documenthouder, laptophouder of een smartbar voor meerdere monitoren. 

R-Go Caparo D2 Circulaire Enkele Monitorarm

Deze monitorarm is bijzonder geschikt voor de flexibele werkplek en kan snel en traploos in elke gewenste positie worden ingesteld met behulp van de gasveer. De gasveer zorgt er niet alleen voor dat de monitor moeiteloos beweegt, maar zorgt er ook voor dat de monitor op de gewenste hoogte blijft. Met behulp van deze dynamische Smart Balance-technologie kan hij monitoren van 3Kg-9Kg ondersteunen, terwijl hij toch met één hand in hoogte verstelbaar is. Door het modulaire ontwerp kan deze arm eenvoudig worden uitgebreid met een documenthouder, laptophouder of een smartbar voor meerdere monitoren. 

De R-Go Zepher en Caparo monitorarmen zijn verkrijgbaar via ons wereldwijde netwerk van distributiepartners zoals Copaco, Despec en Quantore. 

Voor meer informatie kun je terecht op www.r-go-tools.com 

Over ons 

We care for you 

Wij geloven dat het voor ieder individu belangrijk is om een gezonde levensstijl te hebben. Daarom ontwerpen wij onze producten met jou in gedachten! In combinatie met onze ergonomische expertise, streven we ernaar om betaalbare ergonomische oplossingen te creëren die je helpen gezond te blijven. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg werkt, wij hebben altijd een oplossing in gedachten die aan jouw behoeften voldoet. 

We care for our environment 

Wij geloven dat we de verantwoordelijkheid hebben om goede rentmeesters te zijn van de aarde waarop we leven. Dit betekent dat we goed nadenken over hoe onze producten worden gemaakt en welke materialen worden gebruikt. Door het ontwerpen van een assortiment van producten volgens de principes van circulariteit, kunnen ze gemakkelijk worden gerepareerd, hergebruikt en gerecycled. Ontworpen dus om lang mee te gaan! 

We care for people 

Wij geloven dat “geven” de basis is voor het bouwen van iets groters. Daarom ondersteunen we wereldwijd verschillende ontwikkelingsprojecten via onze stichting Tools4Life. Onze missie is om producten te ontwerpen en produceren in samenwerking met deze projecten. Zo willen we niet alleen financiële steun bieden, maar ook werkelijk wie het nodig heeft een tweede kans geven door werkgelegenheid te creëren. 

Perscontact vincent@r-go-tools.com

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6816190). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.