Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SonicWALL breidt Email Security-aanbod uit

 

SonicWALL, toonaangevend leverancier van geïntegreerde gegevensbeveiliging en -netwerken en web- en e-mailbeveiligingsoplossingen, kondigde vandaag een belangrijke upgrade van zijn Email Security-aanbod aan. Versie 5.0 van SonicWALL® Email Security biedt krachtige nieuwe bescherming tegen spam en massale e-mailaanvallen. Het pakket biedt ook uitgebreide en gebruiksvriendelijke compliance-mogelijkheden zodat ondernemingen makkelijker kunnen voldoen aan vereisten van verschillende overheden en instanties.

Wereldwijd worden maandelijks voor duizenden klanten ongeveer vijf miljard berichten gefilterd door het Email Security-gamma van SonicWALL. Dit gamma werd eerder dit jaar voorgesteld na de overname van MailFrontier in februari en levert krachtige en gebruiksvriendelijke bescherming tegen bedreigingen van inkomende en uitgaande e-mail voor zowel grote als kleine ondernemingen.

Volgens een recent onderzoek van het marktanalysebureau IDC staat spam terug bovenaan de prioriteitenlijst van IT-managers en beveiligingsafdelingen en is het één van de belangrijkste drie bedreigingen voor de veiligheid van een onderneming. Eindgebruikers beoordelen bijna 1 op 3 phishing e-mails verkeerd, dat bleek eerder uit de antwoorden van 750.000 personen die hebben deelgenomen aan de SonicWALL Phishing IQ-test (http://www.sonicwall.com/phishing). Algemeen geldt dat de helft van de e-mailtrafiek via e-mailservers te maken krijgt met ‘brute aanvallen’ zoals Directory Harvest Attacks, Denial of Service Attacks, en andere ‘mail floods’. Tel bij al die bedreigingen ook de inspanning die een IT manager moet leveren om te voldoen aan de al maar complexere regelgevingen, en u weet dat het niet makkelijk is om een e-mailsysteem netjes en in regel te houden.

SonicWALL Email Security 5.0 werd ontwikkeld om de mogelijkheden van e-mail te helpen waarborgen en introduceert belangrijke verbeteringen in anti-spamdoeltreffendheid, installatie en beheer en e-mail compliance.

“Duizenden klanten hebben gekozen voor SonicWALL Email Security om hun bedrijf te beveiligen tegen spam, phishing, virussen, ‘brute aanvallen’ en inbreuken tegen de regelgevingen,” zegt Dominique Honnay, Country Manager bij SonicWALL Benelux. “In onze voortdurende zoektocht naar vernieuwingen garandeert deze laatste release de klant dat hij aanvallen een stap voor blijft, zonder extra kopzorgen inzake het beheer ervan.”

SonicWALL verbeterde de anti-spamdoeltreffendheid door een "image thumbprinting"-technologie te ontwikkelen waardoor zijn SMART Network, dat wereldwijd een miljoen gebruikers telt, onmiddellijk informatie over de afbeeldingen in e-mails kan leveren. Het verschil met andere detectiesystemen voor afbeeldingen is dat SonicWALL zowel goede als slechte informatie verzamelt, zodat er een optimale doeltreffendheid mogelijk wordt gemaakt, terwijl ‘false positives’ worden beperkt.

Om klanten die overspoeld worden door massale aanvallen te helpen, heeft SonicWALL een robuuste Denial of Service-beveiliging, Quality of Service-opties en een Manual IP Firewall toegevoegd. Deze technologie draagt bij tot SonicWALL’s bestaande LDAP-gebaseerde Directory Harvest Attack-beveiliging om zo het mailverkeer volledig en doeltreffend te beheren.

SonicWALL Email Security 5.0 geeft ondernemingen eveneens de mogelijkheid om Sarbanes-Oxley, GLBA, HIPAA en andere compliance-vereisten te implementeren en uit te voeren door nieuwe functionaliteiten toe te voegen:

Record ID Matching (identificeert gegevens van de sociale zekerheid, kredietkaart, en andere vooraf ingestelde en ingevoerde gegevens), predefined dictionaries (gezondheidszorg en financieel) en predefined policies, dat het krachtige bestaande beleidsbeheer en de inhoudfilterfunctie aanvult om non-compliant berichten te identificeren.
Encryption Routing dat gebruikmaakt van producten van derden en ingebouwde TLS-encryptie samen met on- en off-box Email Archiving dat de bestaande herstelopties zoals loggen, blokkeren, verzenden, kopiëren naar, of in Approval Box plaatsen uitbreidt.
Compliance Reports die de bestaande rapporteringsmodule en de krachtige Email Auditing-functie versterkt zodat de bedrijven een duidelijk zicht krijgen op het e-mailverkeer.

“We hebben steeds meer klanten die zich zorgen maken over hoe ze kunnen beantwoorden aan de vereisten inzake beleid en regelgeving”, zegt Robbert Hoendervanger van het bedrijf NMA ICT Solutions, dat IT- en netwerkbeveiligingsoplossingen aanbiedt in Nederland. “De nieuwe rapporteringsfuncties in SonicWALL Email Security pakken deze problemen aan met vooraf gedefinieerde compliance-opties die het proces vereenvoudigen en die tools aanbieden om aan de auditvereisten te kunnen voldoen.”

Prijzen en beschikbaarheid
Het SonicWALL Email Security-gamma is beschikbaar als een reeks stabiele appliances of standalone Windows-software die de gebruiker op een bestaande server kan installeren. De SonicWALL Email Security 5.0-software en appliances voor MKB’s en grote ondernemingen zijn nu al beschikbaar. Het SonicWALL Email Security-gamma is beschikbaar vanaf € 160 voor de Email Security-software en € 1.350 voor de Email Security 200-appliance, exclusief het jaarlijks te betalen abonnement voor actieve bedreigingupdates.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1714872). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×