Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NetApp introduceert NetApp Advance

 

Nieuw portfolio van NetApp dat bestaat uit programma's en garanties maakt het eenvoudiger om storage-investeringen te beheren en sporadische kapitaaluitgaven te voorkomen

NetApp, een wereldwijd cloudgedreven datacentrisch softwarebedrijf, maakt de beschikbaarheid bekend van NetApp Advance, een nieuw portfolio van storageprogramma's en -garanties die klanten ondersteunt met het kosteneffectief en toekomstbestendig maken van on-premise omgevingen.

NetApp Advance ontwikkelt de storage-levenscyclus, waardoor organisaties de mogelijkheid hebben complexe, dure en tijdrovende vernieuwingscycli te vermijden door continue, niet-disruptieve upgrades van hardware. Daarnaast zorgt Netapp Advance voor efficiënte, veilige en duurzame storage met beschikbare nieuwe garanties om te voldoen aan de eisen van hedendaagse organisaties.

Met vereenvoudigd storage-eigendom en beheer kan NetApp Advance complexe, tijdrovende en kostbare upgradecycli voorkomen, terwijl organisaties op de hoogte blijven van technologische innovaties. Organisaties kunnen on-premise of cloud storage-opties kiezen om omgevingen toekomstbestendig te maken en veilig, naadloos en niet-disruptief te schalen als ze groeien. Advance biedt ook best practices en mogelijkheden voor duurzaamheid en efficiëntie die de energie-efficiëntie en operationele prestaties voortdurend verbeteren om de CO2-voetafdruk te verminderen.

"NetApp Advance brengt gemoedsrust voor toekomstgerichte organisaties die behoefte hebben aan storageoplossingen die zich kunnen aanpassen en schalen als hun bedrijf verandert en groeit", zegt Joost van Drenth, Senior Manager Solution Specialists bij NetApp. "Met NetApp Advance bieden we klanten het vertrouwen dat hun huidige storage-investering de flexibiliteit biedt om in de toekomst aan hun eisen voor hybride cloud te voldoen."

Nieuwe voordelen van NetApp Advance zijn:

  • Verminderen van kosten, complexiteit en verstoring van technologische vernieuwingen door een enkele aankoop die daarna voortdurend evolueert.
  • De risico's die samenhangen met het migratietraject naar de hybrid cloud zijn sterk verminderd door de flexibiliteit om eenvoudig naar de cloud uit te breiden of als de business daarom vraagt.

 

Als onderdeel van NetApp Advance biedt het nieuwe NetApp Storage Lifecycle Programma's:

  • Elke drie, vier of vijf jaar zonder extra kosten niet-disruptieve upgrades naar de nieuwste storagecontrollers.
  • Optie om controllers te upgraden voor slechts marginale kosten voorafgaand aan de driejaarlijkse verlenging.
  • Optionele capaciteitsvernieuwing waardoor klanten schijven met een lagere capaciteit kunnen vervangen als onderdeel van een opslagvernieuwing, zodat klanten nooit twee keer dezelfde capaciteit hoeven aan te schaffen en een efficiëntere en duurzamere datacenter footprint kunnen realiseren.
  • Op afstand beheerde software-updates, inclusief niet-disruptieve ONTAP-software-upgrades boordevol nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.
  • Ondersteunende diensten op het hoogste niveau, met Active IQ en Cloud Insights die full-stack zichtbaarheid en AIOps mogelijk maken om de observatie van de infrastructuur buiten de storagelaag te stroomlijnen in één enkele interface. Problemen worden snel opgespoord en de probleemoplossing is vereenvoudigd. Terwijl ONTAP Essentials gedetailleerde overzichten biedt van ONTAP-overzichten, workloads en gegevensbescherming.

 

Daarnaast introduceert het NetApp Storage Lifecycle Program het NetApp Cloud Advantage Program. Hiermee kunnen organisaties controllers inruilen voor volledig tegoed voor hun keuze uit NetApp-cloudoplossingen zodat ze eenvoudig naar de cloud kunnen opschalen om zo te voldoen aan veranderende bedrijfseisen. Het biedt nieuwe garanties voor organisaties die behoefte hebben aan flexibele en efficiënte storageverbruiksopties en -modellen. 

De 4:1 SAN Storage Efficiency Guarantee van NetApp betekent dat als de efficiëntiedoelstellingen voor workloads niet worden gehaald, NetApp dit zonder kosten voor de klant herstelt. Het is beschikbaar voor alle AFF all-flash systemen.

NetApp introduceert ook een nieuwe SLA voor duurzaamheid voor NetApp Keystone-klanten. Keystone wordt standaard geleverd met 99,999 procent databeschikbaarheid.* Nu zal Keystone een standaard Watts/TB bieden voor elk SLA-gebaseerd prestatieniveau, met servicecredits beschikbaar als die doelen niet worden gehaald. Deze nieuwe SLA zal in het eerste kalenderkwartaal van 2023 beschikbaar zijn met specifieke voorwaarden.

Met NetApp BlueXP krijgen klanten binnenkort toegang tot een nieuw duurzaamheidsdashboard dat voor het eerst beschikbaar is in het eerste kwartaal van NetApps fiscale jaar 2024. Dit dashboard biedt een holistische kijk op de IT-omgeving van een organisatie met gegevens die het stroom-, energie- en warmteverbruik meten waarvan de resultaten te zien zijn op een duurzaamheidsscorekaart. Door het bieden van bruikbare inzichten met behulp van AIOps kunnen organisaties hun algemene score verbeteren en hun storage CO2 voetafdruk verminderen. Ze zijn zo eenvoudig en gemakkelijk in staat hun IT-duurzaamheidsdoelstellingen te bewaken en realiseren.

NetApp Advance is vanaf nu verkrijgbaar. Binnenkort introduceert NetApp ook de NetApp AFF C-Series, een nieuwe familie van all-capacity flash storageopties die goedkopere all-flash storage leveren, en NetApp AFF A150, een nieuw instapmodel storage systeem in de AFF A-Series van all-flash systemen. 

 

*Voorwaarden zijn van toepassing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7468405). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.