Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Deep Analysis voorspelt sterke groei voor Xillio

 

Deep Analysis voorspelt sterke groei voor Xillio

Xillio, internationale specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie van grote bedrijfsplatformen, is door analistenbureau Deep Analysis, gerund door de erkende analist Alan Pelz Sharpe en gespecialiseerd in content en proces bedrijfsapplicaties, genoemd als één van de belangrijkste startups in de ECM-markt.

Het analistenbureau ziet met name een toename in interesse naar gespecialiseerde bedrijven die zich toeleggen op het automatiseren van contentmigratie en -integratie en zij verwachten dat die bedrijven in de komende jaren sterk groeien.

De startups verstoren de traditionele ECM-markt en investeren in innovatie en nieuwe benaderingen. Weinig of geen van deze startups classificeren zichzelf als ECM-leveranciers, maar het werk waarop ze zich concentreren heeft impact op de traditionele ECM-markten. Naast Xillio worden ook bekende EFSS-spelers zoals Box, Dropbox, Accellion en Egnyte genoemd.

“De ECM-markt is volop in beweging”, aldus Rikkert Engels, CEO en oprichter van Xillio. “Zie voorbeelden als de overname van Documentum door OpenText, maar ook kleinere regionale deals. Startups, zoals wij, ontwikkelen onze oplossingen bovenop de bestaande, traditionele oplossingen en organisaties zullen daarom moeten heroverwegen hoe hun enterprise content wordt beheerd.”

In het rapport wordt gemeld dat veel enterprise content management technologieën al sinds de jaren ’80 op de markt zijn. Een resultaat daarvan is dat organisaties nu vaak meerdere ECM-systemen hebben geïnstalleerd. Daarnaast is er een explosieve groei geweest van on-premise (nu legacy) SharePoint systemen en worden enterprise file sync en share (EFSS) systemen nu steeds populair. Het startpunt voor transformatie is daardoor vaak een migratie en integratie van al deze systemen.

Voor meer informatie, download hier [https://www.deep-analysis.net/subscribers] het ‘ECM fast tracking from stability to fragmentation’ rapport (na inschrijving), uitgegeven voor Deep Analysis op 28 april 2017.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6012080). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.