Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cyxtera breidt zijn Enterprise Bare Metal Service uit naar Amsterdam

 

Cyxtera kondigt vandaag aan dat het zijn Enterprise Bare Metal Service voor klanten uit gaat breiden naar zijn datacenterfaciliteiten in Amsterdam en Frankfurt. Cyxtera Enterprise Bare Metal biedt klanten de veiligheid, controle en prestaties van een toegewijde colocatie-infrastructuur, in een on-demand en op abonnementen gebaseerd model.

Het Enterprise Bare Metal aanbod van Cyxtera helpt bedrijven om hun bestaande colocatie-infrastructuur naadloos uit te breiden, zodat ze uitbreidbare hybride omgevingen kunnen creëren via providers van enterprise-grade infrastructuur. Het aanbod van het bedrijf is ook zeer geschikt voor bedrijven die hun digitale infrastructuur snel willen uitbreiden naar een nieuwe markt, zonder grote uitgaven, lange implementatiecycli of de noodzaak om lokaal personeel aan te trekken. 

"Ons Enterprise Bare Metal aanbod biedt toegang tot een digitale infrastructuur die op een dynamische manier voldoet aan strenge compliance- en beveiligingseisen. Op deze manier kunnen klanten de capaciteit inzetten die ze nodig hebben naarmate hun bedrijfsbehoeften veranderen", aldus Randy Rowland, Chief Operating Officer van Cyxtera. "We kijken ernaar uit om deze mogelijkheid naar onze faciliteiten in Amsterdam en Frankfurt te brengen." 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7149138). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.