Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Interoute integreert Rancher software

 

Puzzel

Interoute introduceert Managed Container Platform tijdens Cloud Expo Europe en kondigt de integratie aan van zijn Global Cloud Infrastructure platform met het Rancher container management platform van Rancher Labs. Deze innovatie maakt het voor grote ondernemingen mogelijk investeringen in digitale transformatie en infrastructuur sneller terug te verdienen.

Interoute, eigenaar en aanbieder van een internationaal cloudservicesplatform en een van de grootste en meest geavanceerde netwerken in Europa, kondigt op de Cloud Expo 2017 de integratie aan van zijn Global Cloud Infrastructure platform met het Rancher container management platform van Rancher Labs. Deze innovatie maakt het voor grote ondernemingen mogelijk investeringen in digitale transformatie en infrastructuur sneller terug te verdienen.

De opkomst van containers is een sterke verbetering van de manier waarop grote ondernemingen software applicaties kunnen bouwen en uitrollen. Het zorgt voor grotere flexibiliteit, snellere productie en lagere gebruikskosten. Het stelt ontwikkelteams in staat applicatiecode uit te rollen in een container, zonder rekening te houden met alle mogelijke verschillende onderdelen van een cloud infrastructuur (virtuele servers, besturingssystemen, applicatiebibliotheken etc.). De container kan dan direct worden ingezet op de onderliggende Interoute cloud infrastructuur, waardoor de ontwikkeltijd sterk wordt ingekort en de lancering van nieuwe software toepassingen wordt versneld.

Het Interoute Container platform is onderdeel van het Interoute Enterprise Digital Platform, een veilige internationale infrastructuur, die ondersteuning biedt voor zowel legacy IT als nieuwe digitale IT-omgevingen en oplossingen van derde partijen. Vanuit een wereldwijd kernnetwerk van 17 cloud zones vormt het een enkele, beveiligde, internationale cloud infrastructuur met privé-toegang, waardoor het de ideale basis is voor de digitale transformatie van grote ondernemingen.

De integratie van Rancher software stelt Interoute in staat een brede reeks arrangementen en infrastructuur diensten voor containers te leveren, waardoor gebruikers containers kunnen inzetten in elk van de 17 Interoute cloud zones. Rancher is een open source container management platform.

Matthew Finnie, CTO bij Interoute: “Grote ondernemingen die applicaties in de cloud bouwen en ontwikkelen, en die bezig zijn met digitale transformatie, hebben een digitale ICT infrastructuur nodig die ze in staat stelt sneller te bouwen, te testen en te implementeren. De integratie van Rancher software met het Interoute Digital Platform geeft ontwikkelaars toegang tot een managed container platform dat draait op een privé netwerk binnen een internationale cloud, waardoor echte distributed computing mogelijk wordt.”

Louise Westoby, Marketing VP bij Rancher Labs: “We zijn blij met de samenwerking met Interoute en de mogelijkheid om gebruikers van het Interoute Enterprise Digital Platform een compleet en kant-en-klaar container management platform aan te bieden. We zien graag hoe deze gebruikers alle aspecten van hun software ontwikkeling versnellen, van het schrijven en testen van code tot het draaien van complexe toepassingen op basis van microservices.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5981504). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.