Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Exclusieve samenwerking SentinelOne en Wiz

 

SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-security, kondigt een exclusief en strategisch partnership aan met cloudbeveiliger Wiz.

Het strategische partnership combineert de expertise van Wiz's Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP) en SentinelOne's Cloud Workload Protection Platform (CWPP), waardoor organisaties van elke omvang en klanten een best-of-breed cloudbeveiligingsoplossing krijgen met uitstekende mogelijkheden voor het detecteren, voorkomen, onderzoeken en reageren op cloudbeveiligingsdreigingen.

Dit partnership brengt twee van de meest vertrouwde, innovatieve en vooruitstrevende bedrijven in de cyberbeveiligingsindustrie samen. Het gezamenlijke aanbod biedt klanten verbeterde zichtbaarheid en bescherming van hun cloudworkloads, gestroomlijnde procurement en vereenvoudigde implementatie, waardoor ze hun cloudinfrastructuur en workloads beter kunnen beveiligen zonder de snelheid of flexibiliteit te belemmeren van hun applicatieontwikkelteams.

"We zijn verheugd om onze samenwerking met Wiz aan te kondigen", zegt Tomer Weingarten, CEO van SentinelOne. "Het combineren van de beste CWPP die momenteel op de markt is met de beste CNAPP die beschikbaar is, zorgt voor de best-of-breed cloudbeveiligingsoplossing die bedrijven in staat te stelt de digitale transformatie van hun organisatie beter te beveiligen."

“De samenwerking met SentinelOne stelt bedrijven in staat sneller en veiliger in de cloud te bouwen en te innoveren. Door de twee toonaangevende beveiligingsplatforms te combineren, krijgen klanten inzicht en bruikbare context om hun meest complexe beveiligingsuitdagingen op te lossen, van preventie tot reactie, met ongekende eenvoud, snelheid en nauwkeurigheid”, aldus Assaf Rappaport, CEO van Wiz.

Door de samenwerking tussen SentinelOne en Wiz kunnen klanten volledig inzicht krijgen in hun infrastructuur die in de cloud wordt gehost, snel aanvalspaden naar kritieke bronnen identificeren en herstellen, en dreigingen voorkomen met uitgebreide runtime-bescherming van hun cloudworkloads. Door context tussen oplossingen te delen, kunnen beveiligingsteams eenvoudig het volledige plaatje zien en problemen veel sneller opsporen en oplossen dan concurrerende stand-alone oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7479359). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.