Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TechNative AWS Well-Architected Partner geaccrediteerd

 

AWS Advanced Partner, ontving recent de officiële Amazon Web Services (AWS) accreditatie voor ‘Well Architected Review Partner’. Eerder behaalde het AWS Consultancy bedrijf uit Amersfoort al de partner badge ‘AWS Public Sector Partner. De ‘AWS Well Architected Review Partner’ titel wordt verstrekt aan partners die meerdere organisaties hebben geholpen met het toepassen en reviewen van de best practices uit het Well Architected Framework. Met het behalen van deze accreditatie is TechNative een van de 9 review partners met een hoofdkantoor in Nederland.

‘We zijn trots om de AWS Well-Architected Partner Review Status te hebben bereikt’, aldus Bas Anneveld, oprichter van TechNative. ‘Deze prestatie bevestigt onze expertise in het leveren van veilige, schaalbare en geoptimaliseerde cloudoplossingen aan onze klanten. Ondanks dat wij de principes uit het Well-Architected framework toepassen sinds de start van ons bedrijf, helpt de kwaliteitsstempel van AWS ons om klanten naar het volgende niveau te brengen.’

Als een AWS Well-Architected Partner biedt TechNative een scala aan diensten die klanten helpen hun workloads te optimaliseren, waaronder AWS Well-Architected Reviews, die uitgebreide assessments van de cloudomgevingen van klanten bieden en mogelijkheden voor verbetering identificeren. TechNative biedt ook begeleiding bij het implementeren van de beste praktijken van het AWS Well-Architected Framework, waardoor de workloads van klanten veilig, efficiënt en betrouwbaar zijn. 

Over TechNative

TechNative is een toonaangevende leverancier van cloud computing & finops diensten en levert veilige, schaalbare en geoptimaliseerde cloudoplossingen aan bedrijven van elke omvang. Als AWS Partner biedt TechNative een scala aan diensten, waaronder cloudmigratie, cloudinfrastructuurontwerp en managed services. Daarnaast is TechNative de enige officiële FinOps implementatie & trainingspartner in de BeNeLux. Meer informatie: www.technative.eu

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7478600). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.