Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

2023: Jaar van de EGP soevereine cloud

 

EGP, voorheen Espresso Gridpoint, levert sinds 2008 private clouddiensten via business partners aan het MKB en de grootzakelijke markt. De oprichters beseften bij de start van het bedrijf al het grote belang van data soevereiniteit. Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan, roept EGP 2023 uit tot het jaar van de soevereine cloud. EGP kijkt ernaar uit om haar partners mee te laten genieten van alle feestelijkheden in het komend jaar.

De soevereine cloud is erg actueel. Kenmerk van dit type cloud is dat gebruikers gegarandeerd volledige controle hebben over hun data. De private cloud van EGP is al vanaf het begin in 2008 een soevereine cloud. Met die 15 jaar ervaring profiteren Business Partners van EGP van de zekerheid en veiligheid die deze cloud biedt.

Leuk en informatief programma

EGP wil het 15 jarig bestaan van de soevereine cloud vieren. Binnenkort zal EGP haar leuke en informatieve programma presenteren. Waar staan we met de soevereine cloud in Nederland? Waarom is het zo belangrijk dat je data in Nederland staat? En vooral: over de successen die dat de doelgroep van EGP heeft opgeleverd. Binnenkort volgt meer nieuws hierover.

Inspirerende activiteiten

“Dat wij een vooruitziende blik hadden, blijkt ook uit GAIA-X. Bij dit project waarbij een EU data-infrastructuur wordt opgezet, staat datasoevereiniteit voorop. EGP doet al bijna 15 jaar waar Europa nu naartoe werkt en beschikt al even zo lang over wat nu wordt aangemerkt als een soevereine cloud. Bestaande uitgangspunten als data-integriteit en transparantie zijn de basis van EGP. Zo weten onze business partners en eindklanten altijd precies waar ze aan toe zijn.”

“Hou onze website in de gaten voor alle inspirerende activiteiten die we in 2023 organiseren om het 15-jarige bestaand van de soevereine cloud te vieren!”

Piet Honkoop, CTO en medeoprichter EGP

Voor meer informatie:  Piet Honkoop | info@egp.cloud | 0168 380 151 | EGP.Cloud

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7441782). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.