Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TIBCO Cloud Integration krijgt nieuwe iPaaS-functionaliteit

 

TIBCO kondigt belangrijke nieuwe toevoegingen aan TIBCO Cloud Integration aan, de iPaaS-oplossing gebaseerd op TIBCO Cloud. Dit biedt nieuwe kansen voor het integreren van applicaties, data en apparaten in hybride omgevingen en helpt klanten om in de huidige, vluchtige wereld hun doelen te behalen.

TIBCO Cloud Integration helpt bij het automatiseren van bedrijfsprocessen en de integratie van digitale assets in de hele organisatie. Door app-ontwikkeling te versnellen en te vereenvoudigen kunnen organisaties nu nog sneller inspelen op markttrends, wat hen een concurrentievoordeel oplevert.

“Om in de huidige uitdagende en competitieve markt te kunnen excelleren is focus op data essentieel. Door data op de juiste manier te benutten, kunnen organisaties uitdagingen omzetten in kansen”, zegt Randy Menon, senior vice president and general manager, Connect en TIBCO Cloud, TIBCO. “TIBCO Cloud levert schaalbare en flexibele oplossingen die de integratie tussen alle systemen, bedrijfsactiviteiten en processen stimuleren. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten de kracht van realtime data kunnen benutten.”

TIBCO Cloud biedt nieuwe innovaties die het verbinden van apps, data en apparaten versnellen met behulp van een digitaal SaaS-platform. Deze updates leveren significante waarde op voor klanten, zoals:

  • Het sneller leveren van oplossingen. Vanaf ontwerp tot en met implementatie worden gebruikers ondersteund met AI, ontwerpers van integratieoplossingen worden geholpen met aanbevelingen en slimme ontwerppatronen. Ontwikkelaars van data-integraties krijgen hulp middels op AI/ML-gebaseerde smart mapping-technologie. Zo ontstaan er aanbevelingen voor mapping, gebaseerd op deep learning naar aanleiding van eerdere mapping-keuzes.
  • Grotere agility. Met unified decision management en governance kunnen business users eenvoudig beslissingen vanuit de hele organisatie consolideren. Hierdoor kunnen gebruikers beslissingsbevoegdheid delegeren aan een shared service binnen TIBCO Cloud en inconsistente besluitvorming verminderen.
  • Snel zakelijke waarde halen uit events. Het ontwikkelen van event-driven oplossingen is dankzij de nieuwe mogelijkheden in TIBCO Cloud ook een stuk eenvoudiger geworden. Een nieuwe API Modeler zorgt ervoor dat AsyncAPIs voor Apache Kafka ontworpen kunnen worden. Teams delen en vinden event-gedreven API’s via een registry in TIBCO Cloud. Op basis van de gemaakte ontwerpen en deze registry kan via een point-and-click-functionaliteit een event publisher of subscriber worden gegenereerd, veel sneller dan middels de ontwikkeling van custom code.

TIBCO is ook een samenwerking met Automation Hero aangegaan en heeft hiermee slimme verwerkingsmogelijkheden voor documenten toegevoegd aan de toch al uitgebreide mogelijkheden van TIBCO Cloud Integration. Hierdoor kunnen klanten waardevolle data ontsluiten die voorheen moeilijk toegankelijk was. “We zijn marktleider in het automatiseren van elk documentgericht proces en zijn een samenwerking aangegaan met TIBCO om ervoor te zorgen dat klanten de enorme waarde kunnen benutten die verstopt zit in ongestructureerde data. Deze data zit vaak opgesloten in documenten en traditioneel gezien is er veel handmatig werk nodig om dit te ontsluiten”, zegt Stefan Groschupf, oprichter en CEO van Automation Hero. “De gecombineerde oplossing zal beschikbaar komen via de TIBCO Cloud Integration-marktplaats en het mogelijk maken om met slechts een paar klikken geavanceerde AI-documentverwerking te benutten.”

“TIBCO’s vermogen om alles vanuit elke bron te verbinden en integreren heeft een belangrijke rol gespeeld in het drastisch verminderen van de time-to-market voor onze nieuwe automatiserings- en integratie-initiatieven”, zegt Fabio Tormen, chief information officer, Venchi. “De flexibiliteit die TIBCO Cloud Integration biedt is een van de belangrijkste redenen waarom we nu in staat zijn om snel en eenvoudig samen te werken met nieuwe partners en onze groei in nieuwe markten te versnellen.”

Lees meer over de oplossingen die worden aangeboden in het TIBCO Connect-portfolio.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7393274). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.